Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal! Nå får du 50% på Pixi Tonics & Escada Flor del Sol EdT 50ml. Kun 3 stk per produkt og kunde. 

Those terracotta days

Slik gjør du
De mest populære makeupfargene akkurat nå er uten tvil myk rosa og jordnære terrakottatoner – perfekt når huden fortsatt har litt av sommerens farge. Slik legger du sesongens stiligste makeup!

Heat of the Moment

Øyenskygger i rosatoner var lenge helt utenkelig for mange, men i løpet av de siste sesongene har de sakte, men sikkert inntatt trendtoppen. Ekstra fint blir det om du soter mykt med brune eller grå nyanser. Velg også brun i stedet for svart eyeliner til å ramme inn øynene. Det gjør stilen mykere og mer moderne. En utjevnende, matt foundation og noen lette strøk med solpudder skaper en naturlig, men frisk følelse. Bruk deretter en flytende leppestift som ligger så nær din naturlige leppefarge som mulig. De matte leppene bidrar til å fremheve hudens naturlige glød.

Tips! En leppepenn i matchende farge gjør det lettere å få til konturene, samtidig som den bidrar til at fargen sitter bedre.

On the Sunny Side

Få frem gløden med hudnære, rosa nyanser! Grunn med en lett og glødgivende foundation. Bland gjerne i noen dråper flytende highlighter for å få ekstra effekt, og stryk den over kinnbeina for å skape en silkemyk og glødfremmende effekt. Velg en skinnende rosanyanse til øyelokkene, og ram inn med øyenbrynsskygge og mascara som bygger volum og gir vippene viftefasong. Avslutt med en fuktighetsgivende og dus leppeglans som matcher den naturlige fargen på leppene.

Kjøp looken

Red is my Happy Color

Alle kan ha røde lepper, det gjelder bare å finne den rette nyansen. Uvant med rødt på leppene? Da kan det være lurt å velge en matt leppestift, gjerne i en mursteinsrød nyanse. Det fremhever hudens glød og gir inntrykk av porselenshud. For at fargen skal sitte hele dagen (eller kvelden), bruker du en såkalt topcoat (toppstrøk), en gjennomsiktig gel som holder fargen på plass enten du kysser eller spiser. Jevn ut røde hudpartier, for eksempel på haken og rundt nesen, og mørke ringer under øynene med en flytende concealer. Bruk deretter en lett, glødgivende BB- eller CC-krem. Fikser og få ekstra frisk farge med et glødgivende løspudder. Øyemakeupen bør være lett og klassisk. Litt mascara, en øyenbrynsskygge som gir et mykt resultat, og eventuelt en tynn eyeliner er alt du trenger til å gjøre stilen komplett!

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331