Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

BLACK WEEK 27.11: 20% på ALT. Angi koden: KICKS20. Bli medlem i dag og få 25%. Vilkår gjelder.

Sminke til 17. Mai med Emilie Tømmerberg, steg for steg

Slik gjør du
Influencer Emilie Tømmerberg skaper en naturlig makeuplook med glød som passer perfekt til 17. Mai. I videoen viser hun hvordan hun legger sminken, steg for steg.

Glødende base

Begynn med en primer for at sminken skal holde seg på plass gjennom en lang dag. En primer vil også jevne ut huden å få foundationen til å legge seg pent. Påfør litt og litt foundation med en børste og bygg heller opp om du ønsker mer dekkning. 

Øyne

Bruk en øyenskygge med mer naturlige toner. Emilie bruker Soft Glam fra Anastasia Beverly Hills. Legg fargen "Burnt Orange" over hele øyelokket, opp til globallinjen. Bruk en litt mindre kost og legg fragen "Rustique" opp i globallinjen og ned langs vippene. Bruk en større kost for å duse ut fargene. Fukt en flat kost med vann og bland med den mørkebrune fargen. Påfør langs vippekanten som en eyeliner. Dette rammer inn øynene og gir et mykere inntrykk. 

Løsvipper

Bruk løsvipper for å framheve øyenene litt ekstra. Punktvipper gir et litt mer naturlig utrykk som passer perfekt til 17. mai. Legg litt vippelim på baksiden av hånden og la limet tørke litt før du påfører limet på vippen. Bruk en pinsett og påfør vippene i ytterkant av øyet, så nærme vipperoten du kan. La limet tørke og påfør mascara. 

Feilfri finish

For at hudsminken skal sitte hele dagen, så kan du bruke et transparent løspudder på de stedene du har en tendens til å bli blank i løpet av dagen. Vær lett på hånden og bruk lite produkt. Bruk et matt solpudder for en mer naturlig look. Legg en highlighter på kinnbenene for en herlig glow. Avslutt med en settingspray for at sminken skal blande seg og sitte godt hele dagen. 

Glossy lepper

Fullfør looken med en lipgloss, som også tilfører fuktighet til leppene. Velg en som passer å ha med i vesken så du kan ta en touch up i løpet av dagen. Emilies favoritt er Clarins Instant Lip perfector og her har hun på fargen 02 Coral Shimmer. 

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331