Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

Sminke til 17. Mai med Emilie Tømmerberg, steg for steg

Slik gjør du
Influencer Emilie Tømmerberg skaper en naturlig makeuplook med glød som passer perfekt til 17. Mai. I videoen viser hun hvordan hun legger sminken, steg for steg.

Glødende base

Begynn med en primer for at sminken skal holde seg på plass gjennom en lang dag. En primer vil også jevne ut huden å få foundationen til å legge seg pent. Påfør litt og litt foundation med en børste og bygg heller opp om du ønsker mer dekkning. 

Øyne

Bruk en øyenskygge med mer naturlige toner. Emilie bruker Soft Glam fra Anastasia Beverly Hills. Legg fargen "Burnt Orange" over hele øyelokket, opp til globallinjen. Bruk en litt mindre kost og legg fragen "Rustique" opp i globallinjen og ned langs vippene. Bruk en større kost for å duse ut fargene. Fukt en flat kost med vann og bland med den mørkebrune fargen. Påfør langs vippekanten som en eyeliner. Dette rammer inn øynene og gir et mykere inntrykk. 

Løsvipper

Bruk løsvipper for å framheve øyenene litt ekstra. Punktvipper gir et litt mer naturlig utrykk som passer perfekt til 17. mai. Legg litt vippelim på baksiden av hånden og la limet tørke litt før du påfører limet på vippen. Bruk en pinsett og påfør vippene i ytterkant av øyet, så nærme vipperoten du kan. La limet tørke og påfør mascara. 

Feilfri finish

For at hudsminken skal sitte hele dagen, så kan du bruke et transparent løspudder på de stedene du har en tendens til å bli blank i løpet av dagen. Vær lett på hånden og bruk lite produkt. Bruk et matt solpudder for en mer naturlig look. Legg en highlighter på kinnbenene for en herlig glow. Avslutt med en settingspray for at sminken skal blande seg og sitte godt hele dagen. 

Glossy lepper

Fullfør looken med en lipgloss, som også tilfører fuktighet til leppene. Velg en som passer å ha med i vesken så du kan ta en touch up i løpet av dagen. Emilies favoritt er Clarins Instant Lip perfector og her har hun på fargen 02 Coral Shimmer. 

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få to vareprøver med i hver bestilling

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331