Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Stay-Matte Sheer Pressed Powder Stay Neutral
Stay-Matte Sheer Pressed Powder Stay Neutral

Stay-Matte Sheer Pressed Powder Stay Neutral

Clinique

Glansabsorberende, oljefri formel. Den lette konsistensen gir huden et perfekt, matt utseende. Passer til fet hud og hud med fete partier.
325 kr
Stay Neutral
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Nina | 23-07-2018
Flott produkt! Perfekt for å friske opp og holde ansiktet matt ila. dagen.
Caroline | 25-02-2018
Ikke så mye å utsette på denne. Holder huden matt stort sett hele dagen. Bruker i fargen Invisible som er kanskje litt misvisende ettersom den ikke er invisible, men har en nokså lys tone
Ingvil Dalby Grønnerud | 01-03-2017
Et fantastisk pudder som kan brukes like bra over foundation eller lignende som alene. Har en sensitiv kombinert hud som ofte kan bli litt blank, spesielt i t-sonen, men dette er det pudderet jeg har vært mest fornøyd med hittil.

Mer Informasjon

Glansabsorberende, oljefri formel. Den lette konsistensen gir huden et perfekt, matt utseende. Passer til fet hud og hud med fete partier. Frisk, varig look og følelse, selv etter flere påføringer.
Applicera med puderborsten eller den medföljande svampapplikatorn. Kan användas över hela ansiktet eller bara på feta partier. Svampapplikatorn kan rengöras med tvål och vatten. Låt den torka innan nästa användning.
Hudtype:Kombinert
Dekningsgrad:Medium
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331