Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Loose Setting Powder Translucent

Loose Setting Powder Translucent

Laura Mercier

Laura Mercier’s Loose Setting Powder er laget av fransk kasjmirpudder. Pudderet er malt mange ganger, noe som resulterer i et tynt og silkeaktig pudder som både føles og ser naturlig ut.
405 kr
Translucent

Omtaler

Eva | 20-04-2018
fint pudder som lysner og setter sminken godt på plass .Anbefales ikke under øynene ,da den fort gir kakete effekt
G | 03-04-2018
My ride or die! Verdens beste loose powder. En burde absolutt ha den i sminkevesken sin.
Henriette | 17-03-2018
Absolutt det beste settingpudderet for å holde sminken fin hele dagen, men synes ikke det gir den beste finishen. Det er drøyt i bruk, anbefales!

Mer Informasjon

Laura Mercier’s Loose Setting Powder er laget av fransk kasjmirpudder. Pudderet er malt mange ganger, noe som resulterer i et tynt og silkeaktig pudder som både føles og ser naturlig ut. En unik lysreflekterende ingrediens letter opp fine linjer og ujevnheter. Påføres med Velour Puff som presser pudderet inn i huden. Børst bort overflødig pudder med Powder Brush.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331