Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Loose Setting Powder Translucent

Loose Setting Powder Translucent

Laura Mercier

Laura Mercier’s Loose Setting Powder er laget av fransk kasjmirpudder. Pudderet er malt mange ganger, noe som resulterer i et tynt og silkeaktig pudder som både føles og ser naturlig ut.
405 kr
Translucent

Omtaler

Amalie | 16-11-2018
Dette pudderet er det beste jeg har prøvd. Jeg syntes det setter sminken kjempefint, det føles silkemykt og det gir ikke flashbacks på bilder. En sikker vinner!
Rebecca | 28-10-2018
Det fungerte overhode ikke på min normale til lett tørre hud. Under øynene dannet det seg bare i linjene og smuldret til. Skikkelig kjipt å brukt såpass med penger :/ Anbefales ikke for de med tørr hud.
Sol | 08-10-2018
Smile linjer var et stort problem for meg før, fordi det ødela sminken min helt. Dette pudderet setter all sminken på plass uten noe tegn til linjer etter påføring. Sååå fornøyd!!!

Mer Informasjon

Laura Mercier’s Loose Setting Powder er laget av fransk kasjmirpudder. Pudderet er malt mange ganger, noe som resulterer i et tynt og silkeaktig pudder som både føles og ser naturlig ut. En unik lysreflekterende ingrediens letter opp fine linjer og ujevnheter. Påføres med Velour Puff som presser pudderet inn i huden. Børst bort overflødig pudder med Powder Brush.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331