Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal! 30% på Urban Decay All Nighter Setting Såray & 50% på Pixi Glow & Retinol Tonic!

Oppdater verktøykassen med en makeupsvamp og gelpute

Slik gjør du
Nå kommer det nye, smarte redskaper som gjør det enklere å legge det perfekte makeupunderlaget. Her er de nyeste stjerneskuddene i verktøykassen – og profftipsene som hjelper deg med å bruke dem riktig!

POPULÆR OG SMART GELÉPUTE
Å påføre flytende foundation med geléapplikator har blitt en stor hit på YouTube – og det med god grunn. Den lille "puten" fordeler foundationen i et supertynt lag, slik at det trengs minimalt med produkt. 

– Denne smarte applikatoren er perfekt til å legge et tynt underlag raskt. Og siden geléputen ikke suger opp noe av foundationen, sparer du produkt. Dessuten er den veldig lett å rengjøre, sier Åsa Östergren, makeupartist hos KICKS.

GIR MYKE KONTURER
En makeupsvamp med både flat og rund overflate er ideell til contouring. Med den flate siden lager du skarpere linjer, mens den avrundede siden brukes til å tone ut og skape myke fargeoverganger. 

– En avlang makeupsvamp er enkel å få godt tak på og lett å håndtere når det kreves nøyaktighet. Spesielt langs nesen er det viktig å jobbe med stødig hånd, slik at skyggeleggingen blir helt jevn, sier Åsa Östergren.

MULTIFUNKSJONELL MAKEUPSVAMP
En blending sponge er et uvurderlig verktøy som alle makeupartister har. Den store, eggeformede makeupsvampen må fuktes før bruk for at produktet ikke skal suges opp når du legger flytende makeup. Berør huden deretter lett med svampen flere ganger for å få perfekt påført foundation, rouge eller concealer. 

– Jeg bruker blending sponge hver gang jeg legger makeup. Formen gjør at jeg kommer lett til overalt. Jeg bruker den også tørr for å tone ut øyenskygge, rouge og bronzer, ved å trykke den lett mot huden der fargen trenger uttoning, tipser Åsa Östergren.

OVALE BØRSTER GIR MAKS DEKNING
De nye, ovale makeupbørstene er superpopulære og dukker opp både i blogger og på Instagram. De har børstehodet på siden, som en tannbørste, og veldig tettsittende børstehår. Det gjør at du får en glatt og jevn overflate, også når du jobber med sterke pigmenter eller produkter med god dekkevne.

– Jeg elsker å bruke en oval børste til mer dekkende foundation. Den gjør det enkelt å skape en overflate som ser naturlig ut, også når jeg påfører mye produkt. Den føles dessuten deilig og myk mot huden, sier Åsa Östergren, makeupartist hos KICKS.

Verktøy

Se flere

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331