Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members only! Nå får du 30% på All Nighter Setting Spray fra Urban Decay! Kun 3 stk per kunde.

Mørkerøde lepper dominerer catwalken

Trend
De mørke, røde leppene har vært en stor favoritt på catwalken de siste sesongene, og også glittertrenden stråler! Har du ikke turt å henge deg på trenden ennå? Så er det jammen på tide!

Mørkerøde lepper

Vår hotteste festmakeup er inspirert av catwalkens majestetiske, mørkerøde lepper. De har vi sett overalt i det siste. De dramatiske leppene kan med fordel kombineres med en øyenmakeup med rikere toner i brune og rustfargede nyanser. 

For å få en leppestift som holder lenger, samt fine, skarpe konturer, er det lurt å fylle i leppekonturene med en leppepenn eller ufarget primerpenn før påføring. Dersom du vil ha en matt finish, men synes det er vanskelig å finne en nyanse som passer deg, finnes det nå en smart gelé som kan påføres oppå alle leppestifter som en fløyelsmyk og matt finish. 

Glitrende øyne

For glitterentusiaster er tiden endelig moden for å gå bananas! Akkurat nå oversvømmes Instagram av glitrende negler, øyenlokk, lepper, hår og kinn. 

Den glitrende øyenmakeupen fikser du lett med en spesialutviklet primer for glitrende og skimrende øyenskygger. Hvis du vil ha en enda mer effektfylt look, finnes det glitrende eyeliners som du kan legge enten langs vippekanten, i øyekroken eller over hele øyelokket. Legg gjerne til små gnistrende, selvheftende stener av strass i øyekroken eller på valgfritt sted for en total glitterfest. 

Naturlig skjønnhet

Nå tar kvinner virkelig kommandoen over både farger og former. Men det finnes også rom for den naturlige og mer nedtonede kvinnen, der sunn hud står i fokus. 

Rosa, florlette farger gir en romantisk innramming av en naturlig look. Match med masse volumgivende maskara og markerte øyenbryn. Sats på god hudpleie som på sikt jevner ut huden. Forsterk gjerne inntrykket av perfekt, sunn hud litt ekstra med en utjevnende primer. Fullfør til slutt looken med en lett, rosa kremrouge som du legger på både kinnbena og leppene.

Kjøp looken

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331