Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

Maria Veitola ” Jeg elsker å eksperimentere med sminke”

Intervju
Hva slags leppestifter liker den finske forfatteren og stilikonet Maria Veitola? Hva betyr skjønnhet for henne? Og hva er Marias viktigste produkt? KICKS Magazine spurte den populære programlederen om hennes favorittprodukter og skjønnhetsrutiner.

Hva betyr skjønnhet for deg? 
– Jeg syns at mennesker som ser på verden rundt seg med nysgjerrige øyne og konsentrerer seg om det de holder på med, uten hele tiden å tenke på hvordan de ser ut, er vakre. 

Hvordan forholder du deg til sminke? 
– Jeg elsker sminke og å bli sminket. Selv er jeg virkelig ingen proff i sminking, men jeg er ikke redd for å eksperimentere! Hvis jeg er trøtt, virker en klar leppestift oppkvikkende. Det er viktig for meg at jeg ikke blir en fange av sminken, og jeg vil beholde friheten til å vise meg blant folk uten sminke også. 

Er du en som modig prøver nye ting, eller er du trofast mot den looken du trives med når det gjelder sminke? 
– På en måte sminker jeg meg akkurat på samme måte nå som da jeg lærte å sminke meg. Jeg hadde  en øyenskyggepalett med gul, rosa, blå og grønn øyenskygge. Jeg har bestandig likt eyeliner under øynene, allerede da jeg var 12 år. 
Er det noe du legger spesielt vekt på når du sminker deg? 
– Et godt underlag og at sminken har et lekent element, for eksempel en rosa kajal! 

Har du et favorittprodukt som du bruker trofast år etter år? 
– Pigmentrike leppestifter er min favoritt, og de er dessverre ganske sjeldne. Jeg vil ha skikkelig med farge, ikke bare lite grann. Jeg kjøper alltid mange om gangen av samme favorittfarge. 

Hvordan ser hverdagssminken din ut? 
– Akkurat som festsminken. Et lett underlag, mascara, farget eyeliner, øyenskygge eller leppestift. Jeg prøver å bruke begrenset med parfyme. 

Hva vil du formidle med parfymen din? 
– At jeg er et lite mysterium. 

Hva er det viktigste produktet i sminkeveska di? 
– Solkrem. Jeg har en sterk tendens til å få pigmentflekker, og solkrem med SPF 50 er egentlig det eneste som hjelper mot det. 

Har forholdet ditt til hudpleie endret seg i løpet av årene? 
– Det viktigste ved en fin sminke er en velstelt hud, og jeg slurver ikke med det lenger. Da jeg var ung, solte jeg meg bekymringsløst uten solfaktor, vasket ikke alltid vekk sminken før jeg la meg og skjønte ikke at man bør bruke ansiktsmaske mer enn én gang i halvåret. Nå for tiden bruker jeg ansiktsmaske mange ganger i uken og beskytter meg mot solen. Jeg går til ansiktspleier én gang i måneden. Det har også en dypere betydning; det er en avslappende stund jeg har bare for meg selv.  

Hvilket fenomen eller produkt knyttet til skjønnhet fikk deg til å si WOW sist? 
– Rihannas video med makeup-tutorialJeg har aldri sett noen som har tatt så mange forskjellige produkter i ansiktet. Jeg var virkelig imponert! WOW. 

Les mer

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

Guide til din beste foundation 2021

Slik gjør du
Å finne rett foundation er alfa og omega for en strålende vakker makeupbase. Men det er ikke helt lett å orientere seg i jungelen av foundations. Vi guider deg til din perfekte match!

Slik får du fyldige, lange og vakre vipper

Slik gjør du
Mascaraen er kronjuvelen i sminkevesken. Hvilken du velger – og hvordan du påfører den – har enormt mye å si for resultatet. KICKS viser deg mascaraene og vippetipsene som gir deg nøyaktig det utseendet du vil ha.

Slik velger du rett ansiktsspray

Slik gjør du
Fuktighetsgivende, makeupforberedende og fikserende – det finnes en ansiktsspray til ethvert behov. Men hvilken gjør hva? Vi hjelper deg med å velge rett!

Slik får du makeupen til å sitte - steg for steg

Slik gjør du
Makeup som holder hele arbeidsdagen og festkvelden, er bare noen enkle trinn unna. Med rett teknikk og gode produkter får du makeupen til å sitte fjellstøtt. Vi viser deg hvordan!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331