Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Trinn 1 – Bøy øyevippene.
En vippetang hjelper deg å fremheve øynene maksimalt. Bøy øyevippene nøye, i flere omganger. Start nærmest røttene og bøy i små trinn hele veien ut til tuppene, slik at du får en fin vinkel på vippene. Og husk alltid å bøye vippene først, så unngår du å ødelegge øyemakeupen eller vippene.

Trinn 2 – Marker vippekanten.
Legg svart kajal ved vipperøttene for å unngå hvite gliper mellom vippene og for å gi inntrykk av en enda skarpere og jevnere eyeliner. Svart farge nærmest øynene gir dessuten et ekstra intenst blikk.

Trinn 3 – Legg eyelineren
Legg eyeliner nær vippene. Begynn med en tynnere strek nærmest neseroten og la streken bli bredere ytterst. For at streken skal bli så jevn som mulig, kan du lene penselen mot vippene. Støtten fra øyevippene gjør det lettere å få en skarp strek. Dessuten kommer eyelineren tett inntil vippekanten. Velg en kullsvart flytende eyeliner om du vil ha en riktig tydelig strek. Hvis du heller vil ha et mykere resultat, er en eyeliner i gel- eller kremform bedre.

Trinn 4 – Tegn vingen
Mål opp vingen før du tegner den, så du får den riktige vinkelen og det blir likt på begge øynene. Det gjør du ved å plassere en svak støtteprikk med penselen der du vil at vingen skal slutte. Se på øynenes form rett forfra i speilet, så ser du hvor streken blir finest og ikke brytes av øyelokksfolden. Streken langs vippene legger du enklest med haken løftet opp, slik at øyet er halvåpent. Eyelinervingen legger du derimot mens ansiktet er rettet rett frem, for å få rett plassering.

Trinn 5 – Fiks spissen
En skarp spiss på eyelinervingen lager du ved å dra den ut med en ren skråskåret pensel. Hvis vinkelen eller spissen blir feil, dypper du penselen i makeupfjerner og visker vekk feilen før du gjør et nytt forsøk.

Trinn 6 – Legg mascara
Legg ett lag svart mascara på de nederste vippene og to lag på de øverste. Ekstra markerte vipper over øynene fremhever eyelineren enda mer og gir et fint løft sammen med den svarte streken og vingen.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331