Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

BLACK WEEK 27.11: 20% på ALT. Angi koden: KICKS20. Bli medlem i dag og få 25%. Vilkår gjelder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Trinn 1 – Bøy øyevippene.
En vippetang hjelper deg å fremheve øynene maksimalt. Bøy øyevippene nøye, i flere omganger. Start nærmest røttene og bøy i små trinn hele veien ut til tuppene, slik at du får en fin vinkel på vippene. Og husk alltid å bøye vippene først, så unngår du å ødelegge øyemakeupen eller vippene.

Trinn 2 – Marker vippekanten.
Legg svart kajal ved vipperøttene for å unngå hvite gliper mellom vippene og for å gi inntrykk av en enda skarpere og jevnere eyeliner. Svart farge nærmest øynene gir dessuten et ekstra intenst blikk.

Trinn 3 – Legg eyelineren
Legg eyeliner nær vippene. Begynn med en tynnere strek nærmest neseroten og la streken bli bredere ytterst. For at streken skal bli så jevn som mulig, kan du lene penselen mot vippene. Støtten fra øyevippene gjør det lettere å få en skarp strek. Dessuten kommer eyelineren tett inntil vippekanten. Velg en kullsvart flytende eyeliner om du vil ha en riktig tydelig strek. Hvis du heller vil ha et mykere resultat, er en eyeliner i gel- eller kremform bedre.

Trinn 4 – Tegn vingen
Mål opp vingen før du tegner den, så du får den riktige vinkelen og det blir likt på begge øynene. Det gjør du ved å plassere en svak støtteprikk med penselen der du vil at vingen skal slutte. Se på øynenes form rett forfra i speilet, så ser du hvor streken blir finest og ikke brytes av øyelokksfolden. Streken langs vippene legger du enklest med haken løftet opp, slik at øyet er halvåpent. Eyelinervingen legger du derimot mens ansiktet er rettet rett frem, for å få rett plassering.

Trinn 5 – Fiks spissen
En skarp spiss på eyelinervingen lager du ved å dra den ut med en ren skråskåret pensel. Hvis vinkelen eller spissen blir feil, dypper du penselen i makeupfjerner og visker vekk feilen før du gjør et nytt forsøk.

Trinn 6 – Legg mascara
Legg ett lag svart mascara på de nederste vippene og to lag på de øverste. Ekstra markerte vipper over øynene fremhever eyelineren enda mer og gir et fint løft sammen med den svarte streken og vingen.

Proukter brukt i tutorialen

Shop eyeliner

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

Guide til din beste foundation 2021

Slik gjør du
Å finne rett foundation er alfa og omega for en strålende vakker makeupbase. Men det er ikke helt lett å orientere seg i jungelen av foundations. Vi guider deg til din perfekte match!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331