Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Mid season sale 30-70%!

KICKS store mascaraguide

Eksperttips
Mange er alltid på jakt etter den perfekte maskaraen. Du ønsker deg kanskje mer volum, mer lengde, mer buede vipper? Nå lanserer KICKS sju forskjellige maskaraer, og KICKS maskaraguide hjelper deg å ta det rette valget.

Mer lengde

KICKS Beauty Stylish Definition
Gir naturlig separerte og definerte vipper. En klassisk, myk fiberkost kjemmer vippene uten å trekke i dem, og maskaraen påføres jevnt på hvert enkelt vippehår.

KICKS Beauty Flirty Extension
Gir fyldige og definerte vipper. Har en kost av gummi som gjør det enkelt å nå selv de minste hårene. Du kan legge flere lag uten at maskaraen klumper seg.

KICKS Beauty Graceful Length
Denne maskaraen sørger for maks lengde takket være fiberkosten som både gir lengde og definisjon og separerer vippene. Inneholder pleiende ingredienser som vitamin B5, solsikkevoks og bærvoks.

Mer volum

KICKS Beauty Powerful Intensity
En smidig maskara som er lett å påføre, og som legger seg rundt hvert enkelt hår. Den fyldige og tette kosten gir volum og definisjon. Er lett å fjerne med varmt vann.

KICKS Beauty Intense Volume
Den kjegleformede kosten bygger opp et fyldig volum fra rot til tupp. Gir opptil 18 ganger mer volum. Maskaraen er intenst kullsvart, noe som gir en mer intens look.

Mer bøy

KICKS Beauty Seductive Lift
Gir volum og separerte vipper og hjelper til med å bøye dem. En stjerneformet gummikost kommer til alle hår, fra rot til tupp. Tips! Vri kosten mens du påfører maskara, så får du større effekt.

KICKS Beauty Alluring Curve

Maskarakosten har en spesiell utforming som minner om formen på øyet, og det gjør at den når selv de aller minste hårene i øyekroken og gir en feilfri og jevn påføring. Gir illusjon av et åpnere øye takket være den intense bøyeffekten.

Når du velger maskara, er det lurt først å se på selve utgangspunktet. Noen har naturlig buede vipper, mens andre har rette vipper som nesten peker litt innover. Noen har lange øyevipper og andre veldig korte. Med utgangspunkt i dette kan du gjøre et valg, samtidig som du tenker på hvilket resultat du ønsker. KICKS' nye maskaraer har noe for alle, uansett hva naturen har utstyrt deg med, og uansett hvilken effekt du er ute etter. Maskaraene er delt inn i tre familier: volum, lengde og bøy. Det er flere maskaraer å velge blant i hver enkelt familie, avhengig av hvor mye effekt du ønsker. Volum-familien omfatter tre ulike maskaraer, mens lengde- og bøy-familien består av to maskaraer hver. Du ser lett hvilken maskara du skal velge ved å kikke på antall ringer på korken. Én ring gir lett effekt, to gir mer, og tre gir maks effekt. Forpakningene har også ulike farger. Lengdemaskarene har fått sølvfarge, volum prydes av holografisk farge, og bøymaskaraene har beholder i gullfarge.

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331