Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

KICKS store mascaraguide

Eksperttips
Mange er alltid på jakt etter den perfekte maskaraen. Du ønsker deg kanskje mer volum, mer lengde, mer buede vipper? Nå lanserer KICKS sju forskjellige maskaraer, og KICKS maskaraguide hjelper deg å ta det rette valget.

Mer lengde

KICKS Beauty Stylish Definition
Gir naturlig separerte og definerte vipper. En klassisk, myk fiberkost kjemmer vippene uten å trekke i dem, og maskaraen påføres jevnt på hvert enkelt vippehår.

KICKS Beauty Flirty Extension
Gir fyldige og definerte vipper. Har en kost av gummi som gjør det enkelt å nå selv de minste hårene. Du kan legge flere lag uten at maskaraen klumper seg.

KICKS Beauty Graceful Length
Denne maskaraen sørger for maks lengde takket være fiberkosten som både gir lengde og definisjon og separerer vippene. Inneholder pleiende ingredienser som vitamin B5, solsikkevoks og bærvoks.

Mer volum

KICKS Beauty Powerful Intensity
En smidig maskara som er lett å påføre, og som legger seg rundt hvert enkelt hår. Den fyldige og tette kosten gir volum og definisjon. Er lett å fjerne med varmt vann.

KICKS Beauty Intense Volume
Den kjegleformede kosten bygger opp et fyldig volum fra rot til tupp. Gir opptil 18 ganger mer volum. Maskaraen er intenst kullsvart, noe som gir en mer intens look.

Mer bøy

KICKS Beauty Seductive Lift
Gir volum og separerte vipper og hjelper til med å bøye dem. En stjerneformet gummikost kommer til alle hår, fra rot til tupp. Tips! Vri kosten mens du påfører maskara, så får du større effekt.

KICKS Beauty Alluring Curve

Maskarakosten har en spesiell utforming som minner om formen på øyet, og det gjør at den når selv de aller minste hårene i øyekroken og gir en feilfri og jevn påføring. Gir illusjon av et åpnere øye takket være den intense bøyeffekten.

Når du velger maskara, er det lurt først å se på selve utgangspunktet. Noen har naturlig buede vipper, mens andre har rette vipper som nesten peker litt innover. Noen har lange øyevipper og andre veldig korte. Med utgangspunkt i dette kan du gjøre et valg, samtidig som du tenker på hvilket resultat du ønsker. KICKS' nye maskaraer har noe for alle, uansett hva naturen har utstyrt deg med, og uansett hvilken effekt du er ute etter. Maskaraene er delt inn i tre familier: volum, lengde og bøy. Det er flere maskaraer å velge blant i hver enkelt familie, avhengig av hvor mye effekt du ønsker. Volum-familien omfatter tre ulike maskaraer, mens lengde- og bøy-familien består av to maskaraer hver. Du ser lett hvilken maskara du skal velge ved å kikke på antall ringer på korken. Én ring gir lett effekt, to gir mer, og tre gir maks effekt. Forpakningene har også ulike farger. Lengdemaskarene har fått sølvfarge, volum prydes av holografisk farge, og bøymaskaraene har beholder i gullfarge.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få to vareprøver med i hver bestilling

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331