Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

KICKS Color ID - for rett nyanse

Eksperttips
Er det vanskelig å finne den perfekte nyansen på din foundation? Vi hjelper deg! I våre KICKS-butikker kan vi raskt og enkelt måle din hudtone for å finne den nyansen som passer perfekt for deg.

Halvparten av Norske kvinner bruker foundation daglig - men å finne riktig kan mildt sagt være en utfordring. Utvalget er enormt og man skal velge mellom merkevare, formula, dekningsgrad og kanskje det vanskeligste av alt - riktig nyanse. 

For å gjøre det enklere for kundene å finne rett Foundation har KICKS slått seg sammen med X-Rite, det verdensledende selskapet i fargevitenskap og -teknologi. I fellesskap har vi utviklet KICKS Colour ID – et lite, men avansert verktøy som måler den nøyaktige hudtonen og matcher den med en perfekt nyanse. 

Mål din hudtone 
Målingen utføres raskt og enkelt av skjønnhetsekspertene i KICKS-butikken. Verktøyet leser av hudtonen på tre steder i ansiktet, og setter deretter sammen målingene til en personlig fargekode. Verktøyet har ni innebygde lyskilder som skal sikre at målingene alltid blir riktige, uansett belysning i omgivelsene. Den personlige fargekoden kan deretter matches mot hele vareutvalget hos KICKS, og sorteres etter dine egne ønsker når det gjelder produkttype og varemerke. Det er selvsagt helt gratis å måle hudtonen og få personlig fargekode. 

Finn rett nyanse
Med utgangspunkt i KICKS' vareutvalg med mer enn 1 600 forskjellige foundationprodukter og pudder, er det skapt en helt unik fargeskala med cirka 90 ulike hudtoner. Det betyr at alle personlige fargekoder har minst én, men som regel mange perfekte foundationmatcher i KICKS' vareutvalg. Husk at hudtonen kan forandre seg i løpet av året, for eksempel når du har vært på ferie, og at det derfor kan være nødvendig å måle på nytt med jevne mellomrom

Garantert matching 
Vi garanterer at en Foundation med samme fargekode som din hud matcher perfekt! Skulle du ikke være fornøyd med din matching innen 14 dager er du velkommen tilbake så bytter vi din Foundation. Ta med kvitteringen og kortet med din fargekode til din KICKS-butikk. 

Slik fungerer Kicks Color ID: 

1. Målingen utføres av skjønnhetseksperter i din KICKS-butikk. Helt gratis! 

2.Verktøyet registrerer hudtonen på tre punkter i ansiktet og oppretter en personlig fargekode som du får med deg hjem. 

3. Ut fra koden kan du så finne matchende produkter i Kicks' sortiment. 

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331