Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Hailey Bieber "Jeg har brukt bareMinerals siden jeg var tenåring"

Intervju
Hailey Bieber er et av de mest kjente ansiktene i sin generasjon. I et eksklusivt intervju med KICKS Magazine avslører hun hva hun alltid har i sminkepungen, hvordan hun får til sine velkjente øyebryn – og hvilke nye makeupfavoritter hun bruker hver dag.

Haileys favoritter

Shop bareMinerals

Hei, Hailey! Hvor viktig er makeup for deg?
– Jeg bruker som regel ikke så mye makeup. Jeg foretrekker å være nokså naturlig. Det holder med litt mascara, bareMinerals nye The Original Liquid Mineral Concealer og en gel til øyebrynene. For meg er det også viktig å la huden hvile mellom modelloppdragene. Selv på fotojobb foretrekker jeg en «no-makeup makeup look» med fin hud og markerte øyebryn.
Du har vært ambassadør for bareMinerals i to år. Var merket en av dine favoritter allerede før det?
– Jeg har faktisk brukt bareMinerals siden jeg var i tenårene. Moren min elsket produktene deres og hadde dem alltid hjemme. Da de spurte om jeg ville bli ambassadør for dem, var det selvsagt for meg å si ja. De har jo vært følgesvennene mine i mange år!
Hvilke makeupprodukter fra bareMinerals elsker du aller mest?
– Det er vanskelig å velge, de lager så mye som er bra! De lager jo ikke bare god makeup, men også fantastiske hudpleieprodukter. Jeg har brukt pudderversjonen av Original Foundation i 12–13 år, så den er alltid med i sminkepungen. Og øyebrynsgelen deres bruker jeg hver dag, selv når jeg ikke bruker noe annen sminke. Så elsker jeg også løspudderet Mineral Veil Finishing Powder, Strength & Length Mascara med serum og Mineralize Lipstick i fargene Wisdom, Grace og Inspiration. Å ja, enda en storfavoritt er The BarePRO Glow Highlighter, som gir huden superfin glød.
Du er kjent for dine flotte øyebryn. Hva er hemmeligheten?
– Jeg prøver å ikke nappe dem for mye. Det gjør ingenting om de blir litt buskete og uregjerlige. Jeg lar dem vokse skikkelig ut før jeg får dem fikset omtrent annenhver måned. Og jeg bruker alltid Strength & Length Serum Infused Eyebrow Gel med serum i, sånn at de holder seg sunne, sterke og fine.
Hva synes du om nyhetene The Original Liquid Mineral Foundation og Concealer?
– Jeg fikk teste dem allerede før de ble lansert, da vi fotograferte kampanjen for de nye produktene, og de gir virkelig en helt fantastisk finish! De er lette, men kan bygges opp i lag på lag når du har behov for mer dekning. Først og fremst liker jeg hvordan de føles og ser ut på huden min.
Hva kan du ikke leve uten i hudpleierutinen din?
– Det er veldig viktig for meg at huden min har det bra. Jeg elsker niacinamid, som er å finne i Long Life Herb Serum. Det bruker jeg hver dag. Renseolje er også en del av hudpleierutinen, som en del av dobbeltrensen. Jeg bruker SPF hver dag, og den kan være vanskelig å vaske bort. Oljen gjør huden ren for både solkrem og makeup uten å irritere huden.
Hvordan har skjønnehtsrutinen din endret seg under pandemien?
– Den har endret seg nokså mye. Jeg har hatt tid til å lese meg opp om hudpleie og se tutorials og andre ting som jeg har lært mye av. Nå vet jeg mye mer om hva forskjellige produkter gjør for huden.
produkter gjør for huden.
Hva er den største feilen du har gjort når det gjelder skjønnhet?
– Jeg skulle ønske at jeg hadde begynt å bruke solfaktor da jeg var yngre. Nå forstår jeg hvor viktig det er å bruke hver eneste dag. Men jeg er fortsatt ung, og det er sikkert en fordel at jeg har begynt å bruke det nå. I framtiden tror jeg at jeg vil se tilbake og være takknemlig for at jeg var nøye med SPF allerede i 20-årsalderen. Moren min sluttet å sole seg da hun var 30 og har en helt fantastisk hud, som er veldig fin uten makeup. Det inspirerer meg virkelig!
Hva er skjønnhet for deg?
– Skjønnhet kan være så mange ting. Det har mye mer å gjøre med hvem du er som person, enn hvordan du ser ut. Akkurat nå trives jeg med livet mitt og det jeg gjør. Jeg føler meg elsket og respektert. Det tror jeg

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331