Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members only! Nå får du 30% på All Nighter Setting Spray fra Urban Decay! Kun 3 stk per kunde.

Glamorøs festmakeup til enhver anledning

Trend
Glamorøse røde lepper er en tidløs klassiker som passer alle. Til fest kombinerer vi også gull og svart for å få intense øyne med dramatisk lange vipper. Så er det bare på med høyhælte sko!

Røde lepper til alle

Røde lepper er den beste snarveien til en elegant festlook. Og ja, alle kan bruke rød leppestift! Det gjelder bare å finne en rødfarge som du trives med. Klassisk røde nyanser, som Rouge Dior Lipstick nr. 999, er sikre kort som kler alle, uansett hudtone. Kombiner med en glødgivende primer og litt kremrouge for en feilfri hud. 

For å øke partyfølelsen enda mer kan du legge en skimrende øyenskygge i hudnær nyanse på øyenlokkene og deretter ramme inn med en elegant eyeliner med vinge. Avslutt med markerte og fylte øyenbryn, og dermed har du en tidløs og vakker makeup! 

Sotede øyne med skimmer

Sotede øyne, eller smoky eyes, passer perfekt til fest – særlig hvis du velger skimrende øyenskygger! Å bruke grå og svarte nyanser er det vanligste, og det gir et røft og rocka resultat.

Begynn med å legge en skimrende gullskygge over hele øyenlokket og påfør så svart øyenskygge på den ytterste delen av øyenlokket. Ram inn med svart kajal, noen lag volumgivende mascara og forsiktig markerte øyenbryn. Tips! Brynskygge gir et mykere resultat enn øyenbrynsblyant. 

Sørg for å bruke et underlagsprodukt som sitter hele kvelden, og velg lipgloss i en myk rosa nyanse som forsterker festfølelsen uten å stjele fokus fra øynene. 

Kjøp looken

Dramatiske vipper, gull og svart!

For å få virkelig intense øyne er gull og svart en magisk kombinasjon som fremhever alle øyenfarger og skaper dybde i blikket. Lange vipper gjør øyesminken ekstra dramatisk. 

Øyemakeup i svart og gull fremhever alle øyefarger og gir blikket dybde. Legg en skimrende gullskygge over hele øyelokket, og påfør den svarte skyggen på ytre del. Vær nøye med å jevne ut og blande fargene skikkelig, slik at det ikke blir synlige, skarpe kanter. Ram inn øynene med eyeliner, langs både øvre og nedre vipperad. 

Hvis du visker ut kajalen en smule før den rekker å tørke, for eksempel med en øyenskyggepensel eller bomullsdott, blir stilen mykere. Legg på noen lag med mascara – gjerne med fiber, slik at du får lange og dramatiske vipper. Match med litt lett rosa farge på kinn og lepper, og fullfør stilen med klassisk rød neglelakk!

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331