Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Beauty Highlights - makeup med metallisk effekt

Slik gjør du
Den metalliske makeuptrenden får frem dine beste sider. Hud, øyne eller lepper – hva ønsker du å fremheve? Vi gir deg de beste tipsene til alle uttrykkene.

Read my lips

Metalliske øyenskygger og highlightere har eksistert lenge, og nå er de mer populære enn noensinne. Nytt av sesongen er at også flytende leppestifter, eller liquid lipsticks, har metallisk effekt – tidligere har de hovedsakelig vært matte, og noen få har hatt svak glans. Før du påfører flytende leppestift, er det lurt å grunne med en primer for leppene, eventuelt en gjennomsiktig leppeblyant. Da er det enklere å få fine konturer, samtidig som fargen sitter bedre og lenger. Lysten på å prøve ut ombré-trenden, der to nyanser går ton-i-ton på leppene? Da kan det være fint å blande flytende leppestift i metallisk rosa med gyllen highlighter som du påfører midt på leppene. Det får leppene til å virke fyldigere og større. 

Bruk den samme gylne highlighteren på huden: Bland noen dråper i en lett foundation, eller punktmarker kinnbeina. Legg også en skinnende øyenskygge på øyelokkene, og ram inn øynene med en forlengende mascara og mykt fylte bryn. Resultatet er en stil som har høstens høyeste trendfaktor.

Kjøp looken

Stop whining, start shining!

Det skal ikke så mye til når det gjelder makeup med metallisk effekt. Tydelige eksempler på det så vi på mange av høstens motevisninger, der modellene fikk et hint av sølvkajal i øyekroken, som deretter ble tonet ut for å få en subtil og sofistikert stil. Skimmer i øyekroken er perfekt når du vil gjøre blikket dypere og kvikkere på samme tid. En mascara som forlenger og skiller vippene, gjør det hele mer intenst og forsterker resultatet ytterligere. Kombiner med tynn, glødgivende foundation og florlett, rosafarget kremrouge på kinnene for å få en frisk og lett stil som passer like godt på dagtid som om kvelden. Litt sølvkajal som tones ut over amorbuen, blir en perfekt highlighter som får leppene til å virke fyldigere. Avslutt med kromeffekt på neglene (som du nå kan få til hjemme ved hjelp av krompudder og overlakk) for å få full score på trendskalaen.

Eyecatcher

Gjør deg til blikkfang med dus soting og maksimalt metalliske øyenskygger. Rødrosa og rustrøde nyanser er ekstra trendy nå og passer alle, uansett øyefarge, hudtone og hårfarge. Grunn med en øyenskyggeprimer som får pigmentet i øyenskyggen til å feste seg bedre, slik at resultatet blir mer holdbart. Velg gjerne en primer som er spesiallaget for å intensivere skygger med skimmer. Et av de viktigste tipsene du bør ha i tankene for å lykkes med sotede øyne, er å bruke en myk skyggepensel for å få til perfekt toning, slik at overgangene og kantene ikke blir for skarpe. Ram inn med volumbyggende mascara. Velg hudnære nyanser til resten av makeupen, slik at øynene kommer i fokus. Sats på glødgivende hudpleieprodukter, for eksempel olje, og noen dråper flytende highlighter i foundationen. En matt nudefarge på leppene danner en pen kontrast som fremhever gløden i huden og øyemakeupen.

Kjøp looken

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331