Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, Dior, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

After Beach: legg en rask makeup med bronsfargede nyanser og glød

Trend
Med bronsefargede nyanser og mengder av glød – til både ansikt og kropp – legger du en rask og pen makeup som passer like godt på stranden som til sene partykvelder.

Rise and Shine!

Klar for en dag i solen? Glem ikke beskyttelse! Velg en kroppsolje med solfaktor, så får huden samtidig en lekker sommerglød. Det finnes også produkter som skaper glød på spesifikke steder som bein, skuldre og kragebein. I ansiktet vil en flytende highlighter gi et friskt og naturlig utseende uten at det virker sminket eller kladdete. Vannfast mascara holder seg på plass under salte bad og svette stunder. Glem heller ikke å pakke ned leppebalsam med solfaktor i strandvesken! Da slipper du tørre, flassende og solbrente lepper. 

Tips! Ta også med saltvannssprayen, og påfør den på vått, tilbakestrøket hår som du lar selvtørke til sommerens enkleste og mest trendy hårfrisyre. 

Summer Lovin'

Om sommeren vil vi ha rask og enkel makeup. En primerolje tilfører mye fuktighet, og det trenger huden etter soling. Oljen gir også huden flott glød. Solpudder på ansiktets høyeste punkt vil forsterke og fremheve den solkyssede stilen. En skimrende kremskygge vil åpne blikket og danne en myk ramme rundt øynene. Deretter velger du røde nyanser på både kinn, lepper og negler! Det er flatterende for alle hudtoner og gjør stilen mer partypreget. Velger du matt farge på leppene, blir hudens glød fremhevet. Matte leppefarger har dessuten ofte lengre holdbarhet, og da slipper du å friske opp fargen i løpet av dagen og kvelden. 

Sunset Chill

Et lett makeupunderlag er perfekt om sommeren, for da har huden ofte en naturlig frisk glød. Og så er det deilig å slippe følelsen av tungt sminket hud. Velg for eksempel en farget dagkrem, en BBkrem eller en lett geléfoundation.

Deretter lager du en dus soting med skimrende øyenskygger i bronsefargede eller tilnærmet svarte nyanser. Det markerer øynene på diskré vis. Med mascara på vippene og brun kajal langs øvre vipperad og på våtkanten blir blikket mer intenst, samtidig som du beholder den myke stilen (svart kajal skaper et mye hardere uttrykk). Fullfør makeupen med noen strøk rouge, highlighter og bronsepudder på kinnbeina, tinningene og kjeven samt nudefarget og fuktighetsgivende lipgloss.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få to vareprøver med i hver bestilling

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331