Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Nye selvbruningsfavoritter fra KICKS Beauty fikser vårfargen.

Slik gjør du
Med smarte og enkle selvbruningsprodukter er det lett å møte våren med solkysset hud. Nå lanserer KICKS Beauty enda flere selvbruningsprodukter. Vi presenterer de nyeste produktene i vår populære selvbruningsserie.

1. Tilfører både fuktighet og farge

Hyaluronsyre er en av de mest effektive ingrediensene i kampen mot tørr hud. Den fuktighetsgivende syren er en av byggestenene i Daily Gradual Tan Face Jelly, som er en transparent og hurtigtørkende selvbruningsgel til ansiktet. Produktet brukes daglig for å bygge opp en naturlig solkysset hudfarge og gi huden ekstra fuktighetspleie. Full effekt ser du etter 2–5 dager, og du bestemmer selv når du er fornøyd med fargen.

2. Fikser fargen mens du sover

Squalane og sheasmør er to av de mykgjørende ingrediensene i vårt kremete body butter, som absorberes raskt i huden. I tillegg til den mykgjørende effekten gir det også hele kroppen en solkysset hudfarge på bare åtte timer. Påfør produktet om kvelden og våkne opp med en brunfarge som ser helt naturlig ut – og som ikke smitter av på sengetøyet.

3. Når du er ute i siste liten

Dette er produktet for deg som er sent ute. Allerede to timer etter påføring ser du en forandring, og etter fire timer er selvbruningen ferdig. Det er også enkelt å regulere intensiteten på selvbruningen – er du fornøyd allerede etter to timer, vasker du bare av produktet. Den fargede kroppsgelen synes godt på kroppen og er derfor enkel å jevne ut. Dessuten inneholder den, i likhet med de andre produktene i serien, en spesielt utviklet parfyme som skjuler den typiske selvbruningsduften. M

4. Hurtigtørkende mousse som er enkel å påføre

Denne luftige selvbruningsmoussen til kroppen trekker raskt inn i huden og er beriket med blant annet algeekstrakt. Den gjennomskinnelige væsken forvandles til mousse ved påføring og klisser ikke. Den gir en helt naturlig brunfarge som utvikles gradvis når du smører deg inn daglig. Maksimal fargeeffekt får du etter 2–5 dager

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331