Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Hva er din skjønnhetsfilosofi?
– Det skal være enkelt og kjapt å ta hånd om seg selv og føle seg fin! Det skal ikke ta mer enn fem minutter. Men det dreier seg ikke bare om å få til den fineste makeupen – den daglige hudpleierutinen er akkurat like viktig. Jeg vil at hudpleie skal være enkelt. Hvis det blir for innviklet, blir ikke produktene brukt. Og hudpleieprodukter gjør nytte på huden, ikke på hylla!

Du er et ikon i den danske skjønnhetsbransjen. Hvorfor startet du et eget merke etter femten år som makeupartist?
– Jeg syntes det var vanskelig å finne økologiske produkter som faktisk virker. Jeg ville også ha enkle produkter som gir et naturlig resultat. Jeg elsker kvinner og synes ikke de skal gjemme seg bak for mye sminke. Less is more!

Hvis man ikke er kjent med Tromborg fra før, hvilke produkter gir en god introduksjon?
– Jeg ser på alle som mine babyer, men Herbal Cleansing Water er en stor favoritt. Den er perfekt når du har vært opp sent og kanskje fått i deg litt for mye vin. Og så må jeg selvfølgelig nevne Lip Cure, som Vogue har kalt verdens beste leppebalsam.

Er alle ingrediensene i produktene dine økologiske, og er dere økosertifisert?
- Mineraler, vann og vitaminer er eksempler på stoffer som er helt naturlige uten at de kan kalles økologiske. Men alt det som kan være økologisk, er det i Tromborgs sortiment. Vi har ikke brydd oss om sertifiseringer. Det er ofte bare et markedsføringsknep som ikke betyr noe. Vi støtter oss på våre kunnskaper. Det er bare å ta en titt på ingredienslisten til de ulike produktene. Det er som et langt kjærlighetsbrev til huden!

Hva er dine beste makeuptips for kvinner over 50?
– Vår mineralfoundation glatter godt ut og er perfekt for moden hud. Den gir nesten en retusjert effekt. Jo eldre du blir, desto finere er det med naturlig makeup med mer glød og mindre pudder. Glød får du med Tromborgs Glow Serum, etterfulgt av mineralfoundation og våre solkyssede Baked Minerals. Husk også å jobbe mykere med makeupen. Det skal ikke være noen skarpe linjer eller farger.

Hva skal kvinner over 50 år tenke på når det gjelder hudpleie?
– Bruk anti-aging-krem så tidlig som mulig. Så tidlig du har råd til det! Peptider, som finnes i vår Anti- Aging Wrinkle Cream, er fantastisk for eldre hud. Den gir elastisitet og tilfører effektivt fuktighet.

Tromborg

Se flere

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331