Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

Luksuskjøp som er verdt hver krone

Eksperttips
Enkelte skjønnhetsprodukter er så fantastiske at jeg gir blaffen i prisen. Disse luksuskjøpene har jeg aldri angret på!

Ekstra bra og ekstra stor bodylotion
Denne klassiske bodylotionen fra Kiehl’s er full av hudgodteri (blant annet sesamolje, squalan og glyserin), og av en eller annen grunn føles den enda mer luksuriøs når jeg unner meg den ekstra store pumpeflasken.

Rask og supereffektiv ansiktsmaske
Blithes såkalte splash masks er en stor snakkis i kosmetikkens verden. Produktet minner slett ikke om klassiske ansiktsmasker, men er en væske med ulike syrer som gir rask eksfoliering av huden. Bland ut med vanlig vann, klapp væsken på huden, la den sitte i noen sekunder, og skyll av. Dyrere enn klassiske ansiktsmasker, ja, men også mer effektiv!

Min drømmeduft
Jeg var blant dem som jublet da Jo Malones magiske dufter flyttet inn i nettbutikken og i butikken vår i Femman i Göteborg. I høst dufter jeg av gyllen mimosa, karamellaktig tonkabønne, myk kardemomme og pudret rose, som er notene i denne Jo Malone-duften, som er min største favoritt.

Gullfunn – profesjonelle sminkebørster
Nå finner du endelig profesjonelle børster fra Real Techniques på kicks.no. Favorittene mine er disse to, som gir et perfekt resultat når jeg påfører foundation og pudder – og de skinnende skaftene setter en ekstra gullkant på makeuprutinen!

Favorittfoundation
Clarins lager virkelig gode foundations. Denne, som jeg alltid vender tilbake til, dekker røde partier i huden, men gir likevel en naturlig finish og glød som holder hele dagen.

Verdens herligste leppebalsam 
By Terrys leppebalsam dufter himmelsk av nyplukkede roser. Den gir også leppene fuktighet og superbra pleie, men den viktigste grunnen til at jeg elsker den, er følelsen av luksus og fransk eleganse den gir meg.

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse
På kicks.no kan du velge å få to vareprøver med i hver bestilling
Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online
Få din bestilling levert direkte hjem til døren
Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331