Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vær med å stem på dine favorittprodukter i KICKS Beauty Awards!

KICKS Beauty lanserer vårens beste selvbruning

Eksperttips
Hils vårens flotteste farge velkommen med KICKS' nye selvbruningsserie. Vi kan med stolthet presentere solglimtene som gir deg myk, solkysset hud, full av glød!

Med de nye selvbruningsproduktene fra KICKS Beauty blir du både gyllen og refuktet! Hele serien er beriket med Tanning Complex, en cocktail av intensivt refuktende ingredienser som hyaluronsyre, røde alger og algeekstrakt, blandet med fargegivende stoffer. Den perfekt sammensatte blandingen som gir en naturlig, solkysset sommertone og et resultat som holder lenge.

1. Nattbehandling for kroppen
En refuktende, transparent kroppsmousse som gir flott sommerfarge. Brukes som nattbehandling og gir full effekt etter 8 timer.

2. Skreddersydd
Skreddersy din solkyssede hudtone med disse smarte selvbruningsdråpene som blandes med din foretrukne dag- eller nattkrem. Full effekt oppnås etter 2-5 dager.

3. Smart touch-up
En oppfriskende, transparent ansiktsspray som gir huden fukt, samtidig som den gradvis bygger opp  en naturlig, solkysset hudtone, akkurat når det passer deg i løpet av dagen

4. Fjærlett nattbehandling
Lett og transparent ansiktsgelé med hyaluronsyre som refukter huden din, samtidig som den sakte men sikkert gir deg en gyllen tone. Brukes som nattbehandling og gir full effekt etter 8 timer.

5. Intensivt fuktighetsgivende
Ansiktskrem med hyaluronsyra, mykgjørende skvalen og beskyttende antioksidanter fra vitamin E som gjør huden din myk og jevn, samtidig som den gradvis bygger opp en nydelig farge.

6. Raskt solbrun farge
En lett kroppsmousse som mykgjør og gir en gyllen tone, kun 2 timer etter påføring. Fargen utvikler seg i ytterligere 2 timer og når maksimal effekt etter 4 timer. Du kan selv styre hvor intens fargen blir ved å vaske av produktet etter en stund.

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331