Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

KICKS Beauty lanserer vårens beste selvbruning

Eksperttips
Hils vårens flotteste farge velkommen med KICKS' nye selvbruningsserie. Vi kan med stolthet presentere solglimtene som gir deg myk, solkysset hud, full av glød!

Med de nye selvbruningsproduktene fra KICKS Beauty blir du både gyllen og refuktet! Hele serien er beriket med Tanning Complex, en cocktail av intensivt refuktende ingredienser som hyaluronsyre, røde alger og algeekstrakt, blandet med fargegivende stoffer. Den perfekt sammensatte blandingen som gir en naturlig, solkysset sommertone og et resultat som holder lenge.

1. Nattbehandling for kroppen
En refuktende, transparent kroppsmousse som gir flott sommerfarge. Brukes som nattbehandling og gir full effekt etter 8 timer.

2. Skreddersydd
Skreddersy din solkyssede hudtone med disse smarte selvbruningsdråpene som blandes med din foretrukne dag- eller nattkrem. Full effekt oppnås etter 2-5 dager.

3. Smart touch-up
En oppfriskende, transparent ansiktsspray som gir huden fukt, samtidig som den gradvis bygger opp  en naturlig, solkysset hudtone, akkurat når det passer deg i løpet av dagen

4. Fjærlett nattbehandling
Lett og transparent ansiktsgelé med hyaluronsyre som refukter huden din, samtidig som den sakte men sikkert gir deg en gyllen tone. Brukes som nattbehandling og gir full effekt etter 8 timer.

5. Intensivt fuktighetsgivende
Ansiktskrem med hyaluronsyra, mykgjørende skvalen og beskyttende antioksidanter fra vitamin E som gjør huden din myk og jevn, samtidig som den gradvis bygger opp en nydelig farge.

6. Raskt solbrun farge
En lett kroppsmousse som mykgjør og gir en gyllen tone, kun 2 timer etter påføring. Fargen utvikler seg i ytterligere 2 timer og når maksimal effekt etter 4 timer. Du kan selv styre hvor intens fargen blir ved å vaske av produktet etter en stund.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331