Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Høyt versatte ingredienser

Eksperttips
Veien til sunn hud går gjennom ingrediensene i hudpleierutinen din. KICKS guider deg blantvåre mest populære ingredienser – slik at du kan velge det som er rett for nettopp din hud.

Glødgivende Vitamin C

Shop her

Passer til: Alle hudtyper, spesielt hud med pigmentflekker.
Hva er det? Vitamin C blir også kalt for askorbinsyre.
Hvordan virker det? Hvis du vil gi huden en glødkur, er vitamin C den rette ingrediensen til hudpleierutinen. Den kraftfulle antioksidanten lysner pigmentflekker og beskytter mot frie radikaler, som forårsaker aldringstegn og pigmentforandringer. C-vitamin kan også motvirke solskader og øker kollagenproduksjonen i huden, slik at den blir fastere.

Dyptrensende BHA

Shop her

Passer til: Fet hud og hud med tilstoppede porer.
Hva er det? BHA er en forkortelse for Beta Hydroxy Acid og kalles også salisylsyre.
Hvordan virker det? Eksfolierende syrer blir satt pris på på grunn av sin effektivitet og den herlige gløden de gir. Nettopp BHA-syre er ikke bare eksfolierende, men også betennelsesdempende og derfor veldig bra til problemhud av ulike typer. Dessuten er den fettløselig, noe som innebærer at den trenger ned i porene og løser opp talg og forbedrer både akne og tilstoppede porer – kjapt! Hud med solskader og ujevn tekstur får også fine resultater med BHA.

Foryngende retinol

Shop her

Passer til: Moden hud og hud med akne.
Hva er det? Retinol er en form for vitamin A.
Hvordan virker det? Retinol er et av få stoffer som har en vitenskapelig dokumentert positiv effekt på huden. Det er en av de absolutt mest effektive hudforyngerne, takket være at det har veldig små molekyler som kan stimulere cellene dypt nede i det underste hudlaget. Der blir kollagen og elastin reparert, slik at huden blir spenstigere, jevnere og mykere. Retinol fremskynder dessuten cellefornyelsen, slik at hudoverflaten raskere får nye, friske hudceller. Og dessuten øker denne superingrediensen også hudens evne til å holde på fuktighet.

Beroligende prebiotika og probiotika

Shop her

Passer til: Alle hudtyper, men spesielt sensitiv og stresset hud og hud som er utsatt for akne.
Hva er det? De gode bakteriene som lever på hudoverflaten, kalles for probiotika. Prebiotika er næringen deres.
Hvordan virker det? Den naturlige mikrofloraen på hudoverflaten, som også kalles for mikrobiom, fungerer som en slags immunsystem som tar hånd om betennelser og beskytter mot ytre påkjenninger. Den sørger for at gode bakterier trives og holder huden i balanse. Når hudens mikrobiom er i ubalanse, får du lettere tørr, rød eller reaktiv hud. Pre- og probiotika i hudpleieprodukter skaper bedre forutsetninger for de gode bakteriene på hudoverflaten, slik at de kan gjøre huden mer motstandsdyktig.

Styrkende niacinamid

Shop her

Passer til: Alle hudtyper.
Hva er det? Niacinamid (nikotinamid) er en form for B-vitamin og kalles også for vitamin B3.
Hvordan virker det? For øyeblikket er niacinamid en av de aller mest populære ingrediensene innen hudpleie. Den multifunksjonelle ingrediensen gir en jevnere hudtone, mindre porer og spenstigere hud. Det fuktighetsgivende vitaminet øker dessuten produksjonen av fettmolekylet ceramid i huden, slik at hudbarrieren blir sterkere. En sterk hudbarriere holder bedre på fuktigheten, samtidig som den beskytter mot skadelige og irriterende stoffer. Hvis huden din har behov for en ekstra boost, prøv niacinamid!

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331