Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Retinol Fusion PM Night Serum 30 ml
Kampanje 20%

Retinol Fusion PM Night Serum 30 ml

Peter Thomas Roth

" Passer: - Alle hudtyper - Kombinert hud - Forstørrede porer - Moden hud - Normal hud - Ujevn hudstruktur - Pigmentforandringer - Rynker - Arr.
664 kr
830 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Retinol Fusion PM Night Serum
p89842822
v89842823
Peter Thomas Roth
NOK
664

Omtaler

Helene | 12-08-2018
Brukt i ca 8 mnd. Drøy i bruk, flasken er enda ikke tom. Huden min har aldri vært finere. Helt fantastisk, holy grail produkt.

Mer Informasjon

" Passer:
- Alle hudtyper
- Kombinert hud
- Forstørrede porer
- Moden hud
- Normal hud
- Ujevn hudstruktur
- Pigmentforandringer
- Rynker
- Arr.
Et sterkt retinolserum som gir huden fornyende fordeler via optimal konsentrert mikroinkapslet retinol for maksimale resultater med minimal irritasjon.
Huden fornyelsesprosess oppmuntres gjennom vår teknologisk avanserte kombinasjon av mikrokapslert retinol på 1,5% og vitamin C & amp; E på 1% for å sikre stabilitet og øke effektiviteten.
Hjelper til å forbedre hudtonen og strukturen for å skape en levende og sunn hud.
Hjelper til å redusere fine linjer og rynker.
Fuktghetsgivende formel minimerer rødhet og irritasjon.
Fungerer bra med:
Anti-Aging Cleansing Gel- En luksuriøs rengjøringsgel for ansiktet som virker på dybden av porene og gir en vakker, frisk og ungdommelig hud. "
Påføres på rent ansikt om kvelden. Bruk SPF-beskyttelse på dagtid. Om mild irritasjon eller rødhet, bruk annenhver kveld til huden har vennet seg til produktet. Øk gradvis til å bruke produktet hver kveld.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331