Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Plantscription Retinol Night Moisturizer 30 ml
Plantscription Retinol Night Moisturizer 30 ml
Plantscription Retinol Night Moisturizer 30 ml
Plantscription Retinol Night Moisturizer 30 ml
Plantscription Retinol Night Moisturizer 30 ml
Plantscription Retinol Night Moisturizer 30 ml
ONLY AT KICKS

Plantscription Retinol Night Moisturizer 30 ml

Origins

En næringsrik nattkrem med ren retinol av høy kvalitet som synlig demper rynker, reduserer porer og ujevn hud.
610 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Plantscription Retinol Night Moisturizer
p90555464
v90555465
Origins
NOK
610

Mer Informasjon

En næringsrik nattkrem med ren retinol av høy kvalitet som synlig demper rynker, reduserer porer og ujevn hud. Forbedrer umiddelbart hudens fuktighetsnivå og glød ved at den forbedrer hudens fasthet, tekstur og tone. Alpine flower og anogeissus støtter hudens naturlige ungdomsproteiner; høykvalitets retinol bidrar til fremskynde hudens naturlige cellefornyelse og avanserte fuktighetsgivende ingredienser etterfyller hudens fuktighetsreserver og bidrar til at huden ikke blir tørr. NATUR + VITENSKAP Topp presterende hudpleie med naturlig eteriske oljer, planter og ingredienser fra jorden & havet avansert vitenskap.
Prep huden din med Plantscription™ Anti-Aging Power Serum. Påfør en mengde Plantscription™ Retinol Night Moisturizer PM som tilsvarer en ert p huden, unngå øyepartiet. Bruk annenhver kveld de første to ukene, deretter hver kveld. Bruk solkrem og begrens soleksponeringen mens produktet brukes og i uken etter avsluttet bruk. Husk at: Retinol er en svært effektiv og kraftig antiaging-ingrediens kjent og brukt av profesjonelle. Du kan oppleve mild rødhet, en varm, kriblende følelse eller flassing. Dette er normalt og en midlertidig indikasjon på at produktet virker.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331