Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vær med å stem på dine favorittprodukter i KICKS Beauty Awards!

Gjør et bevisst valg med Natural Choice

Økologisk
I KICKS jobber vi hele tiden med bærekraft, og med produktsortimentet Natural Choice ønsker vi å gjøre det enklere for deg og alle andre kunder å ta bevisste skjønnhetsvalg. KICKS bærekraftssjef Josefin Hård forklarer hvordan.

Hva er Natural Choice?
– Det er KICKS' produktsortiment som vi har utviklet for å gjøre det lettere å ta bevisste valg når det gjelder hudpleie, hårpleie og makeup. Vi har delt inn produktene i fem kategorier: naturlig, økologisk, vegansk, miljømerket og fairtrade. Vi prøver ikke å belære – vi vil bare gjøre det enklere for dem som ønsker å gjøre bevisste valg.

Hvorfor har vi valgt å dele inn produktene i nettopp disse fem kategoriene?
– Vi ser en økt etterspørsel i kategoriene vegansk, naturlig og økologisk. Vi ønsker også å fremheve produktene i sortimentet som er fairtrade- eller miljømerket.

Noen av produktene i kategorien Natural Choice hos KICKS mangler sertifisering. Hvorfor?
– Vi har et bredt utvalg av sertifiserte produkter, og vi har også gode, bærekraftige produkter som ikke har sertifisering fordi de av ulike årsaker har valgt ikke å ha det. Det kan for eksempel skyldes at det er et mindre varemerke som ikke har de ressursene som kreves for å sette en sertifiseringslogo på produktet. Det kan også være at produsenten har en høyere standard enn den europeiske sertifiseringen Cosmos har, og da vil ikke produsenten senke standarden.

Hva betyr det at et produkt er økologisk?
– Økologiske produkter fremstilles av råvarer som er dyrket uten kunstgjødsel og syntetiske plantevernmidler. Det finnes ingen internasjonal standard for økologiske skjønnhetsprodukter, og det innebærer at produkter kan ha forskjellige merkeordninger og krav avhengig av hvilket land de kommer fra.

Hva er Fairtrade?

– Hensikten med Fairtrade er at alle ledd i kjeden skal få betalt. Når jeg kjøper et Fairtrade-produkt, går en del av beløpet til Fairtrade-organisasjonen. De hjelper produsentene med å sette opp en fabrikk og sørger for at både de som jobber i fabrikkene, og de som bor på landsbygda, får godt betalt og har gode arbeidsvilkår.

Har KICKS sminke som er testet på dyr?
– Nei. KICKS er selvfølgelig mot dyretesting, og det finnes også lovgivning mot dyretesting. Ingen produkter som selges i EU/EØS, kan testes på dyr. Siden 2004 er det ikke tillatt å teste ferdige produkter på dyr, og siden 2013 er det heller ikke lov å teste kosmetiske ingredienser på dyr.

Hvordan jobber KICKS med bærekraft?
– Vi har ansvar for at produktene vi selger, er produsert under gode forhold, både sosialt og miljømessig. Vi går for eksempel inn for å optimalisere transporten, ha energieffektive butikker og være et selskap som bevisst etterstreber mangfold. Vi har også et mentorprogram som heter S.H.A.R.E., og som er rettet mot unge mennesker som har opplevd psykiske helseproblemer. Der samarbeider vi med organisasjoner som hjelper oss å finne unge som ønsker å jobbe sammen med en medarbeider hos oss i en periode. På den måten får de unge praksis fra arbeidslivet og også en kontaktperson de kan snakke med.

Her finner du KICKS Natural Choice-sortiment:

Økologisk

Flere produkter

Miljømerket

Flere produkter

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331