Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, Dior, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

De hotteste hudpleieingrediensene i 2020

Eksperttips
Nå er tiden inne for å oppdatere hudpleierutinene før høsten! KICKS forteller alt du trenger å vite om mikrobiom, niacinamid, ampuller makuchiol –ingrediensene alle snakker om akkurat nå – og hvordan du pleier huden på best mulig måte med de hotteste hudpleietrendene.

MIKROBIOMET – hudens minste bestevenn.

Shop her

Du vet sikkert at det lever millioner av gode bakterier i magen som sørger for at den fungerer som den skal og at du har det bra. Men visste du at også huden har en gunstig mikroflora som bidrar til å holde huden i balanse? Hudens naturlige sammensetning av mikroorganismer kalles mikrobiom og fungerer som et slags immunsystem. Når hudens mikrobiom er i ubalanse, blir huden lettere tørr, rød eller sensitiv. Ved å benytte hudpleie som inneholder pre- eller probiotika, skaper du bedre forutsetninger for de gode bakteriene på hudens overflate, slik at de kan gjøre huden mer motstandsdyktig. Alle hudtyper har godt av hudpleie med preog probiotika, men spesielt du med sensitiv, stresset, akneutsatt og irritert t hud kan få hjelp ved å styrke mikrobiomet ditt – hudens minste bestevenn.

NIACINAMID – farvel til store porer!

Shop her

Hele hudpleieverdenen har det siste året applaudert og hyllet niacinamid som en superingrediens – og det med rette. Niacinamid er en type vitamin B3, som har en rekke gunstige effekter på huden. Det øker hudens elastisitet og smidighet, slik at store porer blir mindre synlige. Det har også synlig effekt på pigmentering og virker beroligende på stresset og sensitiv hud, slik at hudtonen blir jevnere siden flekker og rødhet forsvinner. Og best av alt – det passer for de aller fleste!

AMPULLER– effektive shots

Shop her

De er enkle å bruke og inneholder høye doser av effektive ingredienser. Hudpleieampuller er den absolutt mest trendy måten akkurat nå å tilby kurer på som tilfører hudpleien det lille ekstra. De individuelt doserte kapslene gjør at du alltid får nøyaktig riktig mengde til hver enkelt påføring, og de sørger også for at ingrediensene er helt ferske.

GURKEMEIE – klassisk hudpleiefavoritt gjør comeback

Shop her

Hudpleiebransjen henter iblant inspirasjon fra trendene i matverdenen. Da alle mathelsefanatikere begynte å snakke om «golden milk» – en varm drikk laget med plantebasert melk og gurkemeie – tok det ikke lang tid før produkter med nettopp gurkemeie ble plassert i hudpleiehyllene. Men gurkemeie er egentlig ingen ny hudpleieingrediens. Allerede for flere tusen år siden ble gurkemeiens betennelsesdempende effekt på huden oppdaget. Vitenskapelige studier har i langt tid bevist at det er den kraftfulle antioksidanten kurkumin (som også gir gurkemei

BAKUCHIOL – antiage fra naturen

Shop her

Retinol (også kjent som A-vitamin) er en av hudpleieverdenens mest hyllede antiage-ingredienser er vitenskapelig bevist å gi synlig effekt. Eneste problemet med retinol er at det for de aller fleste gjør huden tørr og irritert i begynnelsen innen huden er tilvent. Men nå finnes det et alternativ – bakuchiol, også kalt bio-retinol, siden det er en helt naturlig ingrediens fra planteriket. Effektene av bakuchiol likner altså dem du får av retinol, som er en jevnere hudtone og hudstruktur og mindre synlige porer, men du slipper irritert og tørr hud den første tiden.

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få to vareprøver med i hver bestilling

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331