Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Medik8 Retinol 3TR 15 ml

Vurderinger
Pris
489 kr
Finn i butikk
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
Hjemleveranse
Hjemleveranse
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
Retinol 3TR
p90556502
v90556503
Medik8
NOK
489
Lett A-vitaminserum som absorberes superraskt i huden og forynger huden på den mest optimale tiden på døgnet: om natten.
Inneholder 0,3 % retinol som er kombinert med tokoferolacetat og gir betydelig bedre stabilitet enn andre retinolprodukter. Bidrar til å stimulere produksjonen av kollagen og øker innholdet av hyaluronsyre i epidermis, noe som reduserer fine linjer og rynker i de behandlede områdene. Slapp hud, grov hud og hyperpigmentering forbedres også, noe som gir huden et mer ungdommelig utseende.
• Gjenoppbygger epidermis i synlig grad og gir en smidigere ansiktskontur ved at kollagen- og elastinproduksjonen stimuleres.
• Bidrar til å forbedre hudtonen og gjøre mørkere hudområder lysere ved å stimulere den naturlige bortstøtingen av hornceller.
• Åpner opp porene i hårsekkene og regulerer aktiviteten i talgkjertlene, noe som har god effekt på kviser og hudormer. Dannelsen av komedoner/hudormer hemmes markant, og resultatet er en klarere og mindre uren hud.
Ved bruk av retinol må du starte gradvis. Brukes to ganger i uken de første to ukene, annenhver dag de neste to ukene og deretter hver dag. Etter rens om kvelden: Påfør 4 dråper Retinol 3 TR rett i ansiktet. Det går også an å ta en dråpe på fingeren og deretter massere serumet inn i huden. La produktet absorberes i huden før du påfører din vanlige fuktighetsgiver fra Medik8. Obs! Rådfør deg med lege før du bruker dette produktet hvis du ammer eller er gravid. Produktet inneholder A-vitamin.
Volum:
15 ml
Vekt:
30 g
Hudtype:
Fet|Kombinert|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Finish:
Dewy
EAN:
0818625021047
Mer inspirasjon

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

0.0
Basert på 0 omtaler
Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331