Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Super Restorative Rose Radiance Day Cream 50 ml

Super Restorative Rose Radiance Day Cream 50 ml

Clarins

Dagkrem med antialdringseffekt til alle som opplever aldersrelaterte hormonelle forandringer i huden, som redusert glød, fasthet og fylde, dypere rynker og ujevn hudtone.
890 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Super Restorative Rose Radiance Day Cream
p90602492
v90602493
Clarins
NOK
890

Omtaler

E.L. | 15-09-2019
Jeg har brukt Clarins produkter i ca 25 år og har vært meget fornøyd. Denne kremen er et unntak. Den rosa fargen er for fremtredende, for dekkende og jeg følte meg solbrent, rosarød i ansiktet. Det var ikke pent. Jeg har normal, lys skandinavisk hudtype. Jeg kan ikke bruke denne kremen, og kan dessverre, ut fra mine erfaringer, ikke anbefale den. Og henstiller til Clarins om å dempe rosafargen, da kremen i seg selv er god.

Mer Informasjon

Dagkrem med antialdringseffekt til alle som opplever aldersrelaterte hormonelle forandringer i huden, som redusert glød, fasthet og fylde, dypere rynker og ujevn hudtone. Den myke og rosa kremkonsistensen er beriket med planteekstrakt som kombinerer en eksfolierende og etterfyllende effekt med en umiddelbar rosa glød. Målgruppe: Kvinner -/+ 50 år. Dermatologisk testet. Ikke-komedogen. Inneholder syrer fra hibiskusblomster (skånsom eksfolierende effekt), derivat av C-vitamin (jevner ut hudtonen), økologisk harungana (motvirker tap av fasthet og etterfyller huden), dobbel hyaluronsyre (hjelper til å bevare fuktighet) og Clarins’ anti-pollution-kompleks (beskytter mot skadelig påvirkning av forurensning både utendørs og innendørs).
Påføres hver morgen i ansiktet og på halsen etter grundig rens. Varm kremen i hendene slik at den lettere trenger inn i huden. Påføres med lett trykkende bevegelser fra midten av ansiktet og utover, og på halsen med hele håndflaten.
Volum:50 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331