Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members only! Nå får du 30% på All Nighter Setting Spray fra Urban Decay! Kun 3 stk per kunde.

Clarins nattkrem påføres på kvelden etter du har renset huden med rengjøringsprodukt. Velg en nattkrem som er egnet for din hudtype, ønsker du en krem med anti-age effekt for moden hud som minsker aldringtegn, eller en krem som er fuktighetsgivende, som forebygger mot urenheter og reduserer ujevnheter har clarins en nattkrem som passer deg. Har du tørr hud bruker du en fuktighetsgivende nattkrem slik at fukten trekker inn i huden på natten. I løpet av dagen utsettes huden for både ytre og indre påvirkninger slik som sol, forurensninger og stress. huden er derfor opptatt med å beskytte huden mot frie radikaler i løpet av dagen. Derfor er det viktig med en nattkrem da huden slapper av og starter hudens egen reprasjonsprosess, med en nattkrem hjelper du huden med dette. Kjøp Clarins nattkrem i din nærmeste KICKS butikk eller online.

;
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331