Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CLUB DEAL! 20% på  alt innen hår! Gjelder for deg som er eller blir KICKS Club-medlem!

Clarins nattkrem påføres på kvelden etter du har renset huden med rengjøringsprodukt. Velg en nattkrem som er egnet for din hudtype, ønsker du en krem med anti-age effekt for moden hud som minsker aldringtegn, eller en krem som er fuktighetsgivende, som forebygger mot urenheter og reduserer ujevnheter har clarins en nattkrem som passer deg. Har du tørr hud bruker du en fuktighetsgivende nattkrem slik at fukten trekker inn i huden på natten. I løpet av dagen utsettes huden for både ytre og indre påvirkninger slik som sol, forurensninger og stress. huden er derfor opptatt med å beskytte huden mot frie radikaler i løpet av dagen. Derfor er det viktig med en nattkrem da huden slapper av og starter hudens egen reprasjonsprosess, med en nattkrem hjelper du huden med dette. Kjøp Clarins nattkrem i din nærmeste KICKS butikk eller online.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331