Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Beste ansiktsrensen for din hudtype

Eksperttips
Velpleid og fin hud starter med rett ansiktsrens! Vi veileder deg til produktene som renser og passer for nettopp din hud.

For tørr og sensitiv hud

Kjøp her

Føles huden din stram og kanskje litt ømfintlig? Da trenger du et skånsomt og fuktgivende renseprodukt for å hindre svie og tørrhet. Velg en renseolje, -melk eller -balm som også tilfører ekstra fuktighet. Den fyldige eller oljete konsistensen gir en myk og behagelig følelse, samtidig som huden blir ren. Du som har sensitiv hud, bør unngå sterkt dyptrensende produkter, som kan føre til rødhet og få huden til å flasse.

For fet og kombinasjonshud

Kjøp her

For deg som har tendenser til fet eller blank hud, er det ekstraviktig at huden føles riktig ren og oppfrisket etter rengjøring. Velg gjerne dyptrensende produkter i form av mousse eller gel, som tilfører mindre fuktighet og renser effektivt. Produkter som spesialiserer seg på å rense porene, er et godt valg både morgen og kveld. Også lett eksfolierende renseprodukter gir fint resultat på fetere hudtyper. Kombinasjonshud, eller blandingshud, er en hudtype som er fet i enkelte områder, som regel i T-sonen (panne, nese og hake), men som kan være tørrere ellers. Du som har kombinasjonshud, bør være ekstra nøye med å rense de fete hudpartiene, samtidig som du må være ekstra nøye med å tilføre fuktighet til de tørrere partiene etterpå.

For moden hud

Kjøp her

Hvis huden din har fine linjer og andre begynnende aldringstegn, er det en god idé å begynne med en hudpleierutine som fokuserer på antiage allerede på rensetrinnet. Foryngende produkter tilfører ekstra fuktighet og inneholder aktive ingredienser som jobber dypt i huden. Nettopp fuktighetsbalansen er viktig for at huden skal ha glans og spenst. Mange fine linjer skyldes nemlig tørrhet. Sats også på barrierestyrkende produkter som beskytter mot ytre påkjenninger og kapsler inn fuktigheten i huden.

For mannlig hud

Kjøp her

Alle hudpleieproduktene er unisex og kan altså brukes både av kvinner og menn. Hudpleieprodukter spesielt for menn er derimot ofte tilpasset hud med skjeggvekst og har en mer klassisk manneduft. Nettopp skjeggveksten gjør at det er ekstra viktig for menn å rense huden. I skjegget samler det seg nemlig smuss, bakterier og døde hudceller. Produkter i gelform er et godtvalg, siden gelen ikke etterlater rester i skjegg eller skjeggstubber. Også produkter med peelingeffekt bidrar til å gjøre ekstra rent.

Mer ansiktsrengjøring

Kjøp her

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort