Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

You can do it: øyevipper med maks volum

Vi elsker øyevipper og vil bare ha flere, lengre og tykkere! Nettopp volumvipper elsker vi ekstra mye, ettersom de setter øynene i fokus og gjør blikket mer våkent. Her forteller vi hvordan du får maks volum med løsvipper!

Vil du ha vipper med maks volum? Beauty-verdenen er full av tips og triks for å skape volumvipper. Vippeextensions, volumgivende mascara og den klassiske vippetangen er noen av de populære måtene. Men av alle de forskjellige metodene er nok løsvipper det raskeste og mest effektive alternativet. Falske vipper gir umiddelbar effekt og er en enkel måte å fremheve vippene enda mer på for å få intense øyne som garantert fanger blikk. Dessuten er løsvipper perfekt å bruke for å åpne opp blikket og gi det en boost i hverdagen, eller for å skape dramatisk volum til festkvelden. Uansett om du tilhører dem som bruker løsvipper hver dag, eller bare ved spesielle anledninger, forteller vi hvordan du bruker dem for best mulig volumeffekt.

Slik får du effektfulle løsvipper med drømmevolum

Er du usikker på hvordan du fester løsvippene for best mulig resultat? Malin Johansson, makeupartist i KICKS, viser hvordan du raskt og enkelt fester løsvipper fra FLAER. FLAERs løsvipper er fluffy, men samtidig lette for en naturlig look med beundringsverdig volum. Alt du trenger, er løsvipper og en pinsett for å feste dem.

Steg 1 – Bøy løsvippene og dine egne vipper

Start med å bøye både dine egne og løsvippene noen ganger: Ved å bøye løsvippene blir raden mer fleksibel og bedre tilpasset øynenes buede form. Du skal bøye dine egne øyevipper nøye, i flere trinn. Start nærmest røttene og bøy i små trinn hele veien ut til tuppene, slik at du får en fin vinkel på vippene. Ved å bruke en vippetang får vippene dine dessuten ekstra volum.

Steg 2 – Mål riktig lengde og lim

Mål deretter løsvippene mot øynene dine og klipp av dem i ytterkanten slik at de får riktig lengde. Legg lim på kanten av vippene ved hjelp av en applikator og vent noen sekunder, slik at det blir litt seigt. Det er lettere å feste løsvippene når limet ikke er så flytende.

Steg 3 – Fest løsvippene

Fest løsvippene i den ytterste øyekroken først, og legg dem så tett inntil resten av vippekanten. Klem med en applikator for å få løsvippekanten så nær dine egne vipper som mulig. Husk å ikke feste dem lenger ut i øyekroken enn der dine egne vipper starter, for ellers kan øynene se tunge ut.

Steg 4 – Legg til små vipper for mer effekt

Fest mindre løsvipper i ytterste øyekant for ekstra effekt. Du fester dem enkelt med en pinsett, som også gjør det lettere å kontrollere retningen slik at de ikke blir skjeve.

Steg 5 – Påfør mascara for ekstra volum

Legg et lag svart volumgivende mascara for å gi looken en volumboost. Dra kosten i lange sveip fra vipperøttene til tuppene. Deretter skaper du ekstra volum ved å dra noen ekstra drag på vippetuppene med mascarakosten pekende oppover. Husk å legge mascara helt til slutt, når limet er helt tørt.

Bonus: Hvis du vil at løsvippene skal beholde sin fine form ekstra lenge, må du være forsiktig når du tar dem ut av etuiet deres. Ikke løsne øyevippene fra tuppen, men ta tak i midten av vippekanten og dra dem deretter forsiktig og langsomt av ved å bruke en nedadgående bevegelse. Denne teknikken gjør at vippene dine ikke går i stykker like lett og gjør også at de holder lenger.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort