Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Trinn for trinn: Legg vinterens vakreste makeup i lilla med BeautyAct

Fargerike øyelokk i alle regnbuens farger er ikke bare veldig hot akkurat nå, trenden passer også perfekt til alle vinterens fester. Og det beste av alt? Looken er superlett å få til på egen hånd. Isabella, makeupartist hos KICKS, viser deg hvordan du skaper den trendy looken trinn for trinn.

Trinn 1: Gi ansiktet farge og glød med Iconic Face Palette

Start med den lysere brune skyggen og påfør den over kinnbenene og opp til tinningene med en rougekost for å gi huden frisk farge og glød. Påfør deretter den litt mørkere brune skyggen under kinnbenene og på tinningene for å legge til mer definisjon. Legg deretter den rosa skyggen over det høyeste punktet på kinnet, legg gjerne litt farge på neseryggen også for å gi ansiktet en ekstra for highlighteren langs kinnbena.

Trinn 2: Gjør en grundig jobb helt fra starten

Legg en base på øyelokkene og huden over øynene med en concealer, det gjør at øyenskyggen sitter bedre og holder lenger. Dutt gjerne inn concealeren med en sminkesvamp, da fordeles den bedre og gir et mer profesjonelt resultat.

Fremhev øynene med Purple Mania Eyeshadow Quad

Start med å legge til den mest knallfargede lilla nyansen og påfør den på det øvre øyelokket, opp mot brynene og ut mot tinningene i en oppadgående form. Psst! La midten av øyelokkene være frie for farge. Jobb og blend fargen nøye inn i huden for å gi et mykere inntrykk uten skarpe kanter.

Marker globallinjen

Påfør den mørkere lilla skyggen i den ytre øyekroken og blend den inn i den tidligere skyggen, slik at du både fremhever globelinjen og sørger for at fargene blandes sømløst sammen. Påfør mer primer til midten av øyelokket og legg deretter til mer av den mørkere skyggen for å gi øynene dybde.

Trinn 5: Legg til skimmer

Spray litt setting spray på en øyenskyggekost og legg deretter den skimrende, metalliske øyenskyggen i den indre øyekroken. Blend ut mot midten av øyelokket. Avslutt med å legge den lilla, skimrende øyenskyggen over hele øyelokket. Dus ut og bland godt!

Trinn 6: Ram inn øynene med Stay On Colour Cream Stick Clear As Purple

Tegn med en øyeblyant på den indre vannlinjen for å gi øynene ekstra dybde. Start midt på øyet og jobb deg bakover, mot den ytre øyekroken. Et godt tips er å dra lett i huden mens du tegner med pennen, da blir det lettere å få et jevnt resultat. Tegn også med blyanten nedenfor nedre vipperad, og la den møte øyenskyggen i den ytre øyekroken for å skape en enhetlig form. Dus ut og blend godt med en øyenskyggekost for et mykere resultat.

Trinn 7: Gi vippene volum

Påfør en mascara som gir vippene lengde, volum og vakker buet form. Bøy gjerne vippene først med vippetang og påfør deretter mascara på både øvre og nedre vipperad. Jo flere lag, jo mer dramatisk effekt. Tips! Fjern eventuelle klumper og skap enda mer definisjon ved å forsiktig dutte på vippene med pinsett.

Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331