Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Trendy manikyr med prikker

Negler med prikker er noe av det mest trendy du kan bruke, og det er veldig lett å få til! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du får en lekker manikyr med prikker – trinn for trinn.

Sånn gjør du

Trinn 1 – Form neglene
Fil fin lengde og form med en glassfil, som former neglene skånsomt og raskt. Bruk en rund fil med spiss tupp for å komme til overalt. Den runde filen er også perfekt til å file forsiktig nær neglebåndene.

Trinn 2 – Start med underlakk
Legg underlakk. Den beskytter neglene mot misfarging, gjør dem sterkere og gir dessuten et godt grunnlag for neglelakken. Med underlakk blir neglelakken jevnere, samtidig som den sitter mye bedre.

Trinn 3 – Legg neglelakk
Påfør neglelakk i ønsket farge. Legg om nødvendig to strøk for å få dekkende farge. Start med kosten inntil neglebåndene og trekk lange, raske drag oppover, så er det lettere å få jevne kanter. Hvis kanten ved neglebåndene er helt jevn, ser manikyren mer proff ut.

Trinn 4 – Lag prikker
Drypp noen dråper neglelakk på et stykke aluminiumsfolie. Både lysere og mørkere farger er fine til prikker! Bruk en såkalt dotter, et redskap som lager jevne prikker, og dypp den i neglelakken. Påfør så raskt prikker på neglene. Bland store og små, eller velg en mer minimalistisk stil med bare én prikk på hver negl.

Trinn 5 – La tørke
Vent til neglelakken er helt tørr, så blir ikke prikkene ødelagt av overlakken.

Trinn 6 – Legg overlakk
Legg ett strøk overlakk, som gir både glans og holdbarhet til manikyren. Legg gjerne overlakken slik at noe havner litt under neglen, så beskyttes hele tuppen, der lakken som regel løsner først. Det gjør at neglelakken holder enda bedre.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331