Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Tips til enkle løsvipper

Vi elsker øyevipper og vil bare ha lengre, fyldigere og flere! KICKS Beauty Expert Isabelle viser hvordan man påfører løsvipper.

De kan være vanskelig å feste vippene på en pen måte, men med våre enkle steg er du snart proff! Slik fester du enkelt, raskt og pent dine løsvipper: 

1. Forbered med eyeliner 
Begynn gjerne med eyeliner nærmest din egen vipperad. Da slipper du synlige kanter på løsvippene senere. Legg den løse vipperaden langs din egen for å måle riktig lengde, og klipp av om nødvendig. 

2. Lim og la tørke 
Løsvipper har som regel stiv kant, og det kan få dem til å slippe taket i øyekroken. Bøy raden noen ganger slik at den blir mer smidig, og påfør deretter lim langs hele raden. Vent cirka ett minutt. Da vil limet sitte bedre. 

3. Påfør og trykk 
Legg løsvippene langs dine egne vipper, så nær du bare kommer. Bruk for eksempel enden av en liten makeuppensel til å trykke løsvippene forsiktig på plass. 

4. Børst og legg på mascara 
Når limet blir gjennomsiktig, etter tre til fem minutter, er det tørt. Nå kan du børste gjennom vippene med en ren mascarabørste og legge på noen lag med mascara om du vil! 

Tips! Nå finnes det løsvipper for alle looker, fra naturlig til dramatisk, og til alle anledninger – både hverdag og fest. Finn dem som passer best for deg, i din KICKS-butikk eller på kicks.no! 

Ekstra limtube 
Kjøp en ekstra limtube. Det finnes både gjennomsiktig og svart lim, og hvis du er nybegynner, er det enklere å bruke det gjennomsiktige. Ha med deg lim i håndvesken, så kan du ordne vippene om noen av dem skulle løsne i løpet av kvelden. 

Gjenbruk løsvippene 
Når du skal ta av vippene, begynner du med å ta tak i vippene innerst i øyekroken. Dra sakte og forsiktig. – Du kan bruke løsvippene flere ganger. Oppbevar dem i emballasjen, så holder de fasongen. Vask dem aldri med vann.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331