Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Tegn den perfekte eyelineren – 5 tips

Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også lykkes med den perfekte streken! Gabriel, makeupartist hos KICKS, deler sine beste tips som gjør eyelineren din enda finere.
Del

Tips 1 – Farg mellom vippene

Med litt tålmodighet og øvelse er det ikke umulig å tegne en perfekt eyeliner. Det første du må tenke på er å legge den så nær øyevippene som mulig. Legg et såkalt vippemerke med kajalblyanten på en skrå pensel mellom øyevippene før du tegner eyelineren. Da vil vipperaden se tettere ut og eyelineren oppleves som mye jevnere og skarpere.

– Svart farge i vipperøttene får øyevippene til å se mye fyldigere ut, samtidig som du unngår hvite hull mellom vippene under eyelineren. Det ser mye proffere ut!

Tips 2 – Tegn med korte strøk

Dra kortere strøk i stedet for å tegne én lang strek, da får du bedre kontroll og eyelineren blir jevnere. Vinkle gjerne penselen mot vippene når du tegner. Støtten fra øyevippene gjør det lettere å få en skarp strek. Dessuten kommer eyelineren tett inntil vippekanten.

– Tegn med korte strøk i stedet for én lang strek når du legger eyeliner. Da blir det mye lettere å få den jevn.

Tips 3 – Tape som mal

Hvis du synes det er vanskelig å få en pen eyelinervinge, kan du enkelt fikse det ved å lage en mal med vanlig tape. Legg teipen fra den ytre øyekroken til enden av øyenbrynet, så får du en rett vinkel. Se deretter på øynene rett forfra i speilet før du legger den øvre tapemalen, da ser du hvor streken ligger penest og ikke brytes av folden på øyelokkene.
– Et smart triks for å få en skikkelig fin eyelinervinge er å bruke tape. Da blir den helt rett og spiss.

Tips 4 – Rett opp med en flat pensel

Hvis eyelineren blir litt ujevn i kantene, fikser du det enkelt med concealer eller makeupfjerner og en flat pensel. Velg en concealerpensel eller skrå pensel med en skarp topp. Men vent til streken har tørket, så gnis ikke fargen ut. Husk å bøye øyevippene før du tegner eyeliner, så gnir du ikke ut streken med vippetangen. Når det gjelder mascara, er det best å legge den etterpå.

– Hvis eyelineren blir litt ujevn i kantene, fikser du det lett med concealer eller makeupfjerner og en flat pensel.

Tips 5 – Tegn mykt

Hvis du synes flytende eyeliner er for vanskelig å håndtere, kan du prøve en geléeyeliner eller kajalblyant. Lysere farger eller metalliske nyanser er også enklere å tegne, fordi ujevnhetene ikke blir like tydelige. På moden hud er det bedre med en eyeliner som er litt mykere, gjerne mørkebrun i stedet for svart. Bruk en skrå pensel når du legger den, så får du ikke like skarpe linjer.

– Hvis du synes det er vanskelig å tegne veldig skarpt med eyeliner, er det bedre å velge et kremet produkt eller et produkt i pudderform i stedet for et flytende. Det blir ikke like markert, og det synes ikke hvis det ikke er helt perfekt tegnet. På moden hud er det også penere med en mykere linje.

Beauty tests

Se flere
Wing it! Finn din eyeliner
Finn din nye favorittmascara!
Del

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331