Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Slik lykkes du med eyeliner – trinn for trinn

Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Trinn 1 – Bøy øyevippene

En vippetang hjelper deg å fremheve øynene maksimalt. Bøy øyevippene nøye, i flere omganger. Start nærmest røttene og bøy i små trinn hele veien ut til tuppene, slik at du får en fin vinkel på vippene. Og husk alltid å bøye vippene først, så unngår du å ødelegge øyemakeupen eller vippene.


Trinn 2 – Marker vippekanten

Legg svart kajal ved vipperøttene for å unngå hvite gliper mellom vippene og for å gi inntrykk av en enda skarpere og jevnere eyeliner. Svart farge nærmest øynene gir dessuten et ekstra intenst blikk.

Trinn 3 – Legg eyelineren

Legg eyeliner nær vippene. Begynn med en tynnere strek nærmest neseroten og la streken bli bredere ytterst. For at streken skal bli så jevn som mulig, kan du lene penselen mot vippene. Støtten fra øyevippene gjør det lettere å få en skarp strek. Dessuten kommer eyelineren tett inntil vippekanten. Velg en kullsvart flytende eyeliner om du vil ha en riktig tydelig strek. Hvis du heller vil ha et mykere resultat, er en eyeliner i gel- eller kremform bedre.

Trinn 4 – Tegn vingen

Mål opp vingen før du tegner den, så du får den riktige vinkelen og det blir likt på begge øynene. Det gjør du ved å plassere en svak støtteprikk med penselen der du vil at vingen skal slutte. Se på øynenes form rett forfra i speilet, så ser du hvor streken blir finest og ikke brytes av øyelokksfolden. Streken langs vippene legger du enklest med haken løftet opp, slik at øyet er halvåpent. Eyelinervingen legger du derimot mens ansiktet er rettet rett frem, for å få rett plassering.

Trinn 5 – Fiks spissen

En skarp spiss på eyelinervingen lager du ved å dra den ut med en ren skråskåret pensel. Hvis vinkelen eller spissen blir feil, dypper du penselen i makeupfjerner og visker vekk feilen før du gjør et nytt forsøk.

Trinn 6 – Legg mascara

Legg ett lag svart mascara på de nederste vippene og to lag på de øverste. Ekstra markerte vipper over øynene fremhever eyelineren enda mer og gir et fint løft sammen med den svarte streken og vingen.

Les mer

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331