Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Sånn får du elegante retrokrøller

Med store og fine bølger i håret blir du øyeblikkelig glamorøs. KICKS sin hårstylist viser – steg for steg – hvordan du får vakre og tidløse retrokrøller, som passer perfekt til fest!

Steg 1 – Beskytt håret mot varme 
Forbered håret ditt med varmebeskyttelse, så det ikke blir skadet av den varme krølltangen. De fleste varmebeskyttelsene inneholder også pleiende og fuktighetsgivende ingredienser, som styrker håret og gjør det mykere. Varmebeskyttelse finnes i mange former, som for eksempel spray, krem eller olje. Velg en variant som passer for ditt hår.

Steg 2 – Krøll horisontalt
Del opp håret i seksjoner og begynn å krølle fra bunn til topp. Krøll hårløkker som er ca. to fingre brede og hold tangen til hele løkken er varm. Begynn fra tuppene med tangen horisontalt for å få en langvarig effekt med mest form nederst. Holder du den vertikalt får du korketrekkere. Spray hver løkke med hårspray før du krøller, så holder bølgene seg bedre.

Steg 3 – Børst fram bølger
La krøllene bli ordentlig avkjølt før du børster eller drar i dem. Da holder de bedre. Så lenge de fortsatt er varme mister de formen om du rører dem. Når de er helt kalde børster du gjennom hele håret ordentlig med en hårbørste, sånn at du får store og fine bølger.  

Steg 4 – Gjør krøllene holdbare 
Spray hårspray både under og over hele håret for å fiksere. Se til at hårsprayen kommer rundt alle bølger for å få dem så holdbare som mulig. Dra hånden over håret for å få ned krus og avslutt med litt glansspray eller glansserum for å gjøre frisyren ekstra glamorøs.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331