Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Julesminke og nyttårssminke: Steg for steg

Feire julen med en look i rødt! Rødt er den selvskrevne julefargen. Kombiner den med gull til årets store festhøytid. Slik får du en trendy partylook til å feire både jul og nyttår i.

1. Basen (grunnlaget)

Legg en glødgivende primer og foundation, og tryll bort tretthetstegn med concealer. Skap metallisk glød med highlighter på kinnbein og neserygg. Gjør så ansiktet varmere med en skimrende, koralltonet rouge.

Makeup for basen

Se flere

2. Legg rød øyenskygge

Marker globallinjen med matt rød øyeskygge som du stryker på med en myk pensel i øyelokksfolden. Legg samme øyeskygge med lette strøk under nedre vippekant med en mindre pensel. Dus kantene nøye.

3. Påfør metall

Legg en gullmetallisk øyeskygge på hele øyelokket med en stor flat øyeskyggepensel. Jobb med trykkende bevegelser, så får du mest mulig pigment og unngår dryss på kinnene.

Metallisk øyenskygge

4. Marker med eyeliner

Legg svart kajal i vipperøttene mellom øyevippene i øvre vipperad for å få en usynlig, markerende eyeliner. Det gir inntrykk av en tettere vipperad.

5. Åpne øynene

Bøy øyevippene nøye med en vippetang og legg mascaraprimer som gir ekstra volum. Legg deretter svart mascara i to lag. Begynn med de nederste vippene, så unngår du mascaraprikker over øyet.

6. Gre øyenbrynene

Gre øyebrynene så de får fin form, og fyll dem inn med farget øyebrynsvoks eller en øyebrynsblyant. Gi dem glans og fikser dem med klar brynsgel.

7. Fremhev leppene

Fyll i leppekonturen med en rød leppeblyant og legg på dyprød leppestift med leppepensel. Ha litt gullmetallisk øyeskygge midt på munnen for å gjøre den enda mer glamorøs. 

Rød leppestift

Se flere

Les mer

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331