Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Juks frem trendy fregner

Vi elsker fregner! Naturlige, påmalte, små og sjarmerende prikker pynter akkurat nå både modellenes kinn på catwalken og trendriktige kjendiser. Makeup-guru Linda Hallberg forteller hvordan du jukser frem naturtro fregner.

Tegn fregner overalt
– Mal fregnene overalt for å få fregnene til å se så ekte ut som mulig! Ekte fregner begrenser seg ikke bare til nesen og kinnene. De er overalt i ansiktet. Tegn prikker på pannen, halsen og skuldrene, der naturlige fregner også dukker opp, tipser Linda Hallberg.

Lag prikkene forskjellige
– Fregner er ikke perfekt runde og plassert med nøyaktige mellomrom. Ekte fregner har forskjellige størrelser, og alle er ikke like sterke i fargen. Enkelte ligger nesten oppå hverandre, mens mellomrommet er stort mellom andre. Bland derfor forskjellige farger og former – lag noen prikker litt mørkere og noen lysere, enkelte store og andre små. Det uregelmessige sørger for at juksefregnene ser naturlige ut, sier Linda.

Velg riktig produkt
– Hvilket produkt som passer best, avhenger av hvor tydelige fregner du vil ha og hvor viktig det er at de holder lenge. Min favoritt for fregner er mine egne Crayons, og fargen Greige er perfekt til fregner. Til mørkere hud er fargen Brown fin. Fordelen med en penn er at det er enkelt å variere styrken og størrelsen på prikkene. Dessuten sitter de godt. Crayons er vannfaste og tåler både regn og tårer! Med øyenbrynsskygge eller øyenskygge blir resultatet mykere, og det er enkelt å viske bort hvis det ikke blir perfekt på første forsøk. Hvis du vil ha fregner som sitter skikkelig, selv etter at du har vasket bort sminken, er selvbruning et bra alternativ. Dypp en stor pensel i hurtigvirkende selvbruning og drypp det over ansiktet. Resultatet blir naturlig, og prikkene holder i flere dager.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331