Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

How to: Glow up!

Alle drømmer vi om en hud full av glød. KICKS makeupartist Åsa viser – steg for steg – hvordan du legger en makeupbase med wow glow.

Steg 1 – Start med glow
Gi huden glød fra bunnen av med en primer. I tillegg til å gi underliggende glød gjør primeren at basen sitter bedre og legger seg jevnere på huden. Mange primere er dessuten hudpleiende og gir huden glød ved hjelp av glødgivende ingredienser som niacinamid eller vitamin C.

Steg 2 – Velg foundation med glød
Legg en foundation med mye glød. Bruk gjerne en stor foundationpensel som jobber produktet godt inn i huden. Riktig farge finner du enklest ved å teste nyansen på kjevebeinet. Den rette fargen er den som matcher hudtonen på halsen. Velg dekningsgrad etter hudtype og smak.

Steg 3 – Legg lysreflekterende concealer
Skjul mørke ringer under øynene med en flytende concealer som reflekterer lyset. Lysrefleksjonen gir glød til øyepartiet, samtidig som den bidrar til å skjule mørke toner. Hvis du liker å skulptere fram ansiktstrekkene dine, fungerer en lettere concealer med glød fint også på kinnbeina og neseryggen.

Steg 4 – Fikser med løspudder
Børst sparsomt med løspudder på de områdene i ansiktet der makeupbasen må fikseres, vanligvis rundt øynene, nesen, midt på pannen og haken. Bruk en stor pudderkost som sprer pudderet jevnt og lett. Et løspudder er et bedre valg enn kompaktpudder når du vil beholde gløden. Det gir en lett og naturlig finish og holder makeupen på plass uten å dempe glansen for mye.

Trinn 5 – Maksimer gløden med highlighter
Legg glød på kinnbein, brynsbein, nesetipp og amorbue med en flytende highlighter. Velg gjerne en med litt metallisk finish for å få mest mulig glød, men unngå glitter som gjør at gløden ser unaturlig ut.

Trinn 6 – Legg til enda mer glød
Skap glød med dybde og enda mer kraft ved hjelp av en highlighter i pudderform som du legger oppå den flytende highlighteren. Pudderproduktet fikserer dessuten produktet i kremform, slik at gløden sitter lenge.

Steg 7 – Varm opp kinnene
Legg rouge med glød på kinnene. Plasser rougen midt på kinnene og blend sammen med highlighteren. Hvis du vil, legger du så bronzer med glød i kinnskyggen og langs hårfestet for enda mer glødeffekt.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331