Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

3 typer Halloweensminke med bare eyeliner

Fiks sminkelooken din til Halloween med bare en eyeliner! Ebba, makeupartist hos KICKS, viser hvor enkelt det er å legge en rask Halloweensminke. Følg med, trinn for trinn!

Look 1 – Spindelvev

Spindelvev egner seg til mange Halloweenlooks og er enkle å fikse med en eyeliner. Slik tegner du et profesjonelt spindelvev inntil øynene dine.

Trinn 1 – Tegn lange streker

Tegn tre lange eyeliner-streker fra øyekroken. Trekk dem gjerne langt ut mot tinningen og kinnbena.

Trinn 2 – Bind dem sammen

Bind de lange strekene sammen med avrundede linjer i et jevnt nettmønster. Gjør linjene bredere hvis du vil at spindelvevet skal tre tydelig frem, eller la dem være tynne for et mer diskret resultat.

Look 2 – Klovn

En skummel og stilig klovnesminke er enkel å fikse! Slik fikser du klovnesminken med bare en eyeliner.

Trinn 1 – Form trekanter

Tegn lange trekanter over øyenbrynene og fyll dem helt ut med eyelineren. Plasser formen i midten av øyenbrynene. Lag deretter lignende svarte trekanter like under øynene dine. Lag til slutt prikker over og under trekantene dine.

Trinn 2 – Forleng munnen

Tegn linjer med eyelineren ut fra munnvikene. Dette får munnen til å se unaturlig og bred ut. Bruk gjerne et vannfast produkt, som holder seg ved munnen om du spiser, drikker eller får lyst på lipgloss.

Look 3 – Katt

Værhår og snute passer like godt enten du kler deg ut som en katt, som en flaggermus eller bare vil sminke en morsom detalj. Slik lager du den aller letteste sminken til Halloween.

Trinn 1 – Mal nesen

Følg formen på neseborene og mal svart eyeliner rundt kantene og på undersiden av nesetippen. Tegn deretter en linje rett ned fra nesen til munnen. Avslutt med en svart trekant nøyaktig i amorbuen.

Trinn 2 – Fiks værhår

Mal viltvoksende værhår under nesen ut mot kinnene med eyeliner. La linjene bli veldig tynne og stråaktige ytterst i enden.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331