Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Halloweensminke: smink deg til en skummel dukke

Få Halloweensminken til å se helt profesjonell ut! Isabella, makeupartist hos KICKS, viser deg hvordan du lager en skummel dukke med stilige detaljer – steg for steg.

Trinn 1 – Skyggelegg øynene

Legg en base på øyelokkene og huden over øynene med en primer, noe som gjør øyesminken holdbar. Påfør lys, matt øyenskygge over øynene opp til øyenbrynene, og marker deretter globallinjen med en lilla eller pastellfarget nyanse. Legg en mørkere øyenskygge på den ytre delen av globallinjen for å skape større dybde.

Trinn 2 – Form dukkeøyne

Lag en bred og skarp svart strek med en eyeliner langs vippekanten. Avslutt med en tydelig vinge i øyekroken. Deretter bruker du en hvit kajalpenn på våtranden og like under de nedre øyevippene for å gi inntrykk av at øynene dine er større og rundere. Legg til slutt skygge med den mørke fargen under den hvite kajalstreken og påfør mascara

Trinn 3 – Lag sprekker

Skisser formen på store sprekker i ansiktet med en brun kajalpenn. Fyll sprekkene med en matt, lysebrun øyenskygge og skap dybde med svart øyenskygge. Til slutt lyser du opp huden inntil sprekkene og forsterker linjene med flytende, svart eyeliner.

Trinn 4 – Fest løsvipper

Fest falske øyevipper både over og under øynene for å gi dem en enda tydeligere dukkeform. La vippelimet tørke noen sekunder på de falske vippene før du fester dem, så blir det lettere å sette dem akkurat på riktig sted.

Trinn 5 – Lag dukkemunn

Pudre leppene for å gi leppefargen bedre feste. Tegn deretter en liten, avrundet dukkemunn med rød leppeblyant. Fyll i matt, mørkerød leppestift som du påfører med en leppepensel for å få skarpe kanter. Lag til slutt en liten flue, mouche, på kinnet som prikken over i-en!

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331