Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Guide: Get your bronze

Hjelp sommeren i gang og fyll opp sminkevesken med bronzingprodukter. KICKS viser vei til en perfekt, solkysset stil!

1. Velg fast eller flytende bronzer
Bronzingproduktene fås i både pudderform og flytende form. Hva som passer for deg, avhenger av hudtype og smak. Pudder er enklest å bruke og passer de fleste. Har du fet hud, virker pudder mattende. Tørr hud får tilført fuktighet med flytende bronzer. Kremete produkter gir også et lettere uttrykk, som passer for deg som vil ha et mest mulig naturlig utseende. 

2. Finn rett farge og konsistens 
Ta utgangspunkt i hudtone og hudtype når du velger farge og konsistens på bronzingproduktene. Det blir finest med en farge som er én eller to nyanser mørkere enn huden. Skimmer er flatterende for alle hudtoner, glød får tørr hud til å virke mykere, mens matte produkter er bedre egnet til fet hud. 

3. Påfør på rett sted 
Hemmeligheten bak en pen og solkysset stil er plasseringen – altså hvor du påfører bronzingproduktene. Bruk heller litt på noen få utvalgte punkter enn mye og overalt i ansiktet. Konsentrer deg om kinnene, tinningene og litt på haken, og eventuelt langs nesebeinet, der solens stråler naturlig gir mest farge.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331