Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Glamorøs nyttårslook

Til den mest glamorøse kvelden i året er din makeuplook ekstra viktig. Og det er selvfølgelig en god anledning til å satse på både glitrende metall og løsvipper! KICKS’ makeupartist Åsa viser – trinn for trinn – hvordan du skaper en jule- og nyttårsmakeup som er like trendy som glamorøs.
 • Trinn 1: Maksimer highlighteren 
 • Trinn 2: Varm opp med glød  
 • Trinn 3: Legg grunnlaget med blyanter  
 • Trinn 4: Bruk metaller 
 • Trinn 5: Sett på ekstra vipper 
 • Trinn 6: Bruk vannfast mascara 
 • Trinn 7: Form leppene 
 • Trinn 8: Legg til mer glød 

Trinn 1: Maksimer highlighteren 

Fest betyr glød! Maksimer gløden i huden din med ekstra mye highlighter på kinnbena. Legg også glød på amorbuen for å fremheve leppene dine. Hvis kragebenet ditt synes, blir det lekkert med highlighter der også. Mye highlighter gjør din jule- eller nyttårsmakeup ekstra glamorøs. 

Trinn 2: Varm opp med glød  

Børst varme på kinnene, langs hårfestet og på haken med et solpudder. Velg gjerne en bronzer med glød for å forsterke følelsen av festlig glow ytterligere. 

Trinn 3: Legg grunnlaget med blyanter  

Ram inn øynene dine med en kayalblyant både inntil de øvre og nedre øyenvippene. Mal med grønn-metallisk blyant over øynene dine og gullfarget under. Kajalpenn gir en intens farge nærmest øyevippene, og en god base for øyeskyggen i neste trinn.  

Trinn 4: Bruk metaller 

Ingenting gir mer festfølelse enn metall og glitter! Legg en metallisk grønn skygge på øyelokkene dine og en bronsefarget øyenskygge inntil de nedre øyevippene. Dus ut fargen lett med en ren makeuppensel eller makeupsvamp. 

Trinn 5: Sett på ekstra vipper 

Maksimer din partylook med skikkelig glamorøse løsvipper. Klipp løsvippene slik at lengden passer til øynene dine. Legg deretter lim på vippenes kant og vent i 20 sekunder, slik at det blir litt seigt. Det er lettere å feste løsvippene når limet ikke er så flytende. Fest løsvippene i den ytterste øyekroken først, og legg dem deretter tett inntil resten av vippekanten. Klem med fingrene eller trykk med en liten pensel for å få løsvippekanten så nær dine egne vipper som mulig. Tenk på å bøye dine egne øyevipper før du fester løsvippene. 

Trinn 6: Bruk vannfast mascara 

Legg på sjenerøst med svart mascara. Legg minst ett lag med svart mascara på de nedre vippene og to lag på de øvre vippene for å fremheve øynene maksimalt. Legg ekstra mye mascara i frynserøttene, slik at dine egne vipper legger seg pent mot løsvippene. Velg et vannavstøtende produkt som sitter på plass hele festkvelden, og dessuten holder til litt ekstra glød på øyelokkene. 

Trinn 7: Form leppene 

Fremhev leppene dine med en leppepenn i en varm nyanse. Mal konturene forsiktig, fyll deretter hele leppen. Pennen sitter lenge på leppene, og sørger for at leppelinjen er intakt hele kvelden. 

Trinn 8: Legg til mer glød 

Mal leppene med en speilblank gjennomsiktig lipgloss. Legg samme lipgloss på øyelokkene også for å forsterke partyfølelsen og den metalliske følelse ytterligere. 

Les mer

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331