Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Enkle halloweensminketips

Med noen få enkle grep kan du også lykkes med å legge profesjonell sminke til halloween! Ebba, makeupartist hos KICKS, viser hvor enkelt det er å legge halloweensminke. Bli med på makeupopplæringen hennes – steg for steg!

Hack 1 - Søte spøkelser

En enkel måte å raskt bli halloween-klar på, er å male mystiske symboler eller figurer i ansiktet. Slik maler du søte spøkelser i tre enkle trinn.

Trinn 1: Start med primer

Legg halloweensminken din på en god base. Bruk gjerne øyenskyggeprimere på de stedene i ansiktet hvor du maler symbolene eller spøkelsene, så får de sterkere farge og varer lenger

Trinn 2 – Mål med kajalblyant

Tegn konturene av et spøkelse med en hvit eller neonfarget kajalblyant. Fyll hele formen forsiktig med fargen. Det spiller ingen rolle om spøkelsene dine ikke blir like store. Du kan enten male noen få figurer på kinnet eller tegne mange over hele ansiktet.

Trinn 3 – Mal med flytende eyeliner

Ram inn spøkelsene dine med en flytende svart kajalpenn. Velg gjerne en vanntett type, som sitter godt under hele halloweenfesten. Hvis du ikke blir helt fornøyd med linjen, kan du enkelt rette på det med litt sminkefjerner på en bomullspinne eller en liten og flat pensel.

Trinn 4 - Male øynene og munnen

Til slutt maler du øynene og munnen med den samme flytende svarte eyelineren. Varier formene slik at spøkelsene dine får forskjellige uttrykk. Det blir nok penest med en stor munn og mindre øyne.

Hack 2 – Rennende bloddråper

Å male skumle bloddråper som rinner fra leppestiften er enklere enn du tror! Slik får du dråpene til å se helt ekte ut.

Trinn 1 - Mal omrisset

Marker leppekonturen med en spiss leppepenn i samme farge som leppestiften du har valgt. Start på midten av amorbuen og tegn en symmetrisk M før du går videre ut mot sidene. Start deretter midt på underleppen og gå utover mot sidene. Ved å begynne midt på munnen blir det lettere å skape en jevn fasong.

Trinn 2 - Fyll med leppestift

Påfør leppestift i samme røde nyanse som leppepennen. Velg gjerne et produkt som holder lenge siden festen kan bli lang.

Trinn 3 – Mål dråper

Mal dråper som renner ned fra leppen med den røde leppeblyanten. Fyll dråpene med den røde fargen. Deretter maler du hvitt gjenskinn i dråpene med en hvit kajalpenn. Gjenskinnet får dråpene til å se tredimensjonale ut

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331