Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Eksperttips: Få en skarp eyeliner med vinger

“Jeg vil gjerne ha en skarp eyeliner med vinge, men det er helt umulig for meg å legge en jevn og fin linje. For ikke å snakke om vingen, som alltid peker feil. Hjelp!”

Emma Magnusson Makeupartist, KICKS Kundeservice

– Det kan være vanskelig å få til en riktig skarp eyeliner, men med litt tålmodighet og øvelse er det ikke umulig. Husk først og fremst å legge den så nær øyevippene som mulig. Hold gjerne penselen litt på skrå mot vippene så du får støtte, og så trekker du lange strøk i stedet for små, raske streker. En annen vanlig feil er å bruke spissen på penselen. Hvis du i stedet holder den på skrå og bruker siden, er det mye lettere å få en jevn linje. Hvis du syns flytende eyeliner er for vanskelig å håndtere, kan du prøve en gel eyeliner eller kajalblyant. Lysere farger eller metallic-nyanser er også enklere å jobbe med, siden ujevnhetene ikke blir like tydelige.

Hvis det likevel skulle bli ujevnt, retter du det opp med litt renseprodukt på en bomullspinne – men vent til linjen har tørket så du ikke trekker den utover. En spiss vinge får du ved å lage en mal med vanlig teip. Legg teipen fra den ytre øyekroken til enden av øyenbrynet, så får du en rett vinkel.

Les mer

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online
Få din bestilling levert direkte hjem til døren
Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331