Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

6 hacks for makeupen din

Malin Johansson, makeupartist på KICKS, deler sine beste makeuphacks. Smink deg som en proff med disse smarte tipsene!
 1. Skarpe øyebryn med concealer 
  Hvis du vil fremheve øyenbrynene så mye som mulig, kan du ramme dem inn med en concealer og en diskré highlighter. Samtidig gir det øyenbrynene dine et fint løft. Bruk en flat børste, slik at kantene blir skarpe, det gir inntrykk av nyplukkede øyenbryn.  

 2. Sånn blir du kvitt mascara søl.  
  Det er lett å få mascara på huden rundt øynene når du påfører mascara. Du kan enkelt fjerne det med en Q-tip. Men vent til flekken har tørket, da smitter den ikke og blir verre enn før.  

 3. Trikset for buede øyevipper. 
  Hvis du synes det er vanskelig å holde øyevippene buet, selv om du bruker både vippetang og en mascara med lifting-effekt, er trikset å bruke en vannfast mascara. En vannfast mascara er mer holdbar og holder derfor både fargen og bøyen på plass lenger. Den er også vanligvis lettere i formelen og tynger derfor ikke øyevippene

 4. Monokrom fargeharmoni 
  Et triks for å skape en fin fargeharmoni i makeuplooken din er å bruke samme farge flere steder i ansiktet. Du velger ganske enkelt samme nyanse på rouge, øyenskygge og leppestift eller lipgloss – og hvorfor ikke på neglene. Den såkalte monokrome trender er også veldig trendy akkurat nå.  

 5. Intensiv øyenskygge med settingsspray 
  Bruk en settingsspray for å gjøre øyenskyggen mer intens i fargen. Du tar øyenskyggen på en makeupbørste og sprayer deretter settingssprayen på toppen av børsten før du påfører den på øynene. Det gjør en stor forskjell for fargeeffekten 

 6. Fokus på øynene med vippemarkering 
  Såkalt vippemarkering er et effektivt triks som alle makeupartister bruker for å sette fokus på øynene. Dette betyr at du påfører eyeliner, øyenskygge eller en kajal som gir inntrykk av en tettere vippekant, og dermed mer markerte øyne. Du tar en godt spisset kajal, en skrå børste med øyenskygge eller en flytende eyeliner og presser lett inn i vippene, slik at fargen havner rett mellom øyevippene dine. Det fir et veldig intenst utseende uten å se sminket ut.  

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331