Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

5 måter å få lengre og fyldigere øyevipper

Lange, flagrende vipper gjør stor forskjell for din look. Men hva er egentlig de beste metodene for å få vippehårene til å vokse? KICKS forteller om triksene som faktisk fungerer.

Hvis du lengter etter lange vipper, men har bestemt deg for å ta den litt mer kompliserte veien for å nå resultatet, er dette den rette guiden for deg. Det finnes nemlig mange ting du kan gjøre for å fikse lange vipper raskt og enkelt. Mascara gir lengre vipper med én gang, det gjør øyenvippeforlengelse også. Men hva er egentlig de beste metodene for å få naturlig lange og fyldige vipper? Vi forteller deg om noen knep som faktisk fungerer!

Behandle vippene godt

Akkurat som hår og hud, trenger øyevippene mye kjærlighet og omsorg for å vokse seg lange. Du kan minimere slitasjen på vippene ved å investere i en skånsom sminkefjerner og en mascara som lett kan vaskes av. Jo mer du sliter og drar i vippene, jo mer sannsynlig er det at de blir skadet og i verste fall faller av.

Påfør øyenvippeserum

Øyenvippeserum er blitt en av skjønnhetsverdenens mest brukte metoder for å få lange, flagrende vipper. Øyenvippeserum gjør øyevippene lengre ved å forlenge øyevippens vekstfase. Vippeserum stimulerer også hårsekkene til å produsere nye hårceller og dermed øke veksten til vippene. KICKS har en rekke ulike øyenvippeserum fra populære merker å velge mellom. Finn din favoritt på kicks.se eller i en av våre butikker.

Smør inn med ricinolje

Selv om det ikke finnes noen vitenskapelige bevis på at ricinolje faktisk gjør vippene lengre, hevder mange at regelmessig bruk har hjulpet vippene deres til å vokse. Selv om det råder en viss skepsis til påstanden, kan det likevel være nyttig å smøre inn vippene med ricinolje. Ricinolje har nemlig fuktighetsgivende egenskaper, det gjør vippene mer motstandsdyktige, noe som igjen fører til lengre vipper. Hvis du ikke har ricinolje for hånden, kan du smøre vippene med kokosolje som har en lignende effekt.

Velg pleiende mascara

Mascara er en av de mest effektive måtene å umiddelbart få lange og fine vipper på. Men dessverre har mascara en tendens til å tørke ut vippene, det kan gjøre vippene mer skjøre. Hvis mascara er et must i makeuprutinen din, kan det derfor være en god ide å investere i en mascara som inneholder pleiende og fuktighetsgivende ingredienser. Noen ingredienser du bør se etter er superantioksidanten Vitamin E og fuktighetsgivende oljer.

Primer ger prima vipper

Visste du at det også finnes primere for vippene? En primer som er tilpasset øyevippene dine skal påføres før mascara og inneholder en rekke pleiende ingredienser som beskytter og styrker øyevippene. Ved å bruke en primer, får vippene fuktighet før du bruker mascara som kan ha en uttørkende effekt. Som en bonus gir en øyeprimer vippene volum med én gang.

Les mer

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online
Få din bestilling levert direkte hjem til døren
Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331