Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Valentinsgave til henne

Eksperttips
Leter du etter den perfekte kjærlighetsgaven til kjæresten eller kona? Eller vil du gjerne vise at du setter pris på moren, søsteren, datteren eller bestevenninnen din? Uansett hvem du vil skjemme bort litt ekstra, har vi i KICKS samlet våre beste tips til kjærlighetsfulle gaver til 14. februar. I guiden vår finner du romantiske gaver og velgjørende gaver som gjør det lett å finne det rette til årets mest romantiske dag, fra makeup til mykgjørende kroppspleie og luksuriøse parfymer

Kjærlighetsfulle skjønnhetsgaver til henne

Shop her

Valentinsdagen er den perfekte anledningen til å vise kjæresten hvor mye du bryr deg. KICKS har et bredt utvalg av romantiske gaver innen parfyme, skjønnhet, hårpleie og hudpleie. Til 14. februar har mange varemerker dessuten laget perfekte kjærlighetsgaver i form av eksklusive gavesett. Skjem bort kjæresten med gavesett i begrenset opplag spesielt laget til valentinsdagen.

Kjærlighet på leppene

Shop her

Luksuriøse leppestifter kan man aldri få for mange av, og det er en klassisk gave som passer til alle. Legg fullt fokus på leppene før valentinsdagen, og gi bort en leppestift i en dyp farge for en intens og dristig look. For den som ofte sminker seg mer sparsomt og heller velger en naturlig hverdagslook, passer det nok bedre med en nedtonet farge som ikke er så iøynefallende. KICKS har et av de største utvalgene av leppestifter med ulike egenskaper og farger. Trenger du hjelp til å velge, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice eller besøke oss i en av våre butikker.

Oppvartende opplevelser

Shop her

Si det med en opplevelse! Oppvart kjæresten med en romantisk gave som legger fullt fokus på at hun har det bra. Kom i riktig stemning med duftlys og romdufter, og start kvelden med en luksuriøs middag i kjærlighetens tegn. Tapp deretter i et skumbad og ha i noen dråper essensiell badeolje, som gir en avslappende effekt. Etter badet kan du skjemme bort kjæresten litt ekstra med en herlig kroppsmassasje. Hos oss finner du kroppsoljer og massasjeoljer som gjør huden myk og glatt, til alle hudtyper. En perfekt gave til både kropp og sjel!

Romantiske dufter

Shop her

Med en luksuriøs parfyme kan du glede kjæresten med en gave som hun kommer til å ha med seg overalt og huske lenge. En parfyme er et sikker kort og en romantisk gave som alltid blir satt pris på. Til valentinsdagen har vi også samlet velduftende gavesett fra våre populære varemerker, med deodoranter og pleiende kremer i samme toner. Ta en titt i baderomsskapet og finn ut hvilken duft som er nettopp hennes favoritt, så har du bedre oversikt over hvilke produkter hun kan tenke seg å ha.

Les mer

Julegavetips til pappa 2021

Eksperttips
Julegaven til far er som regel en vanskelig nøtt å knekke. Spør du hva pappa ønsker seg i julegave er det ofte noen av de følgende standardsvarene: 1. «snille barn», 2. «Jeg trenger nye sokker…» eller 3. «Jeg vet ikke». Men vi vet hva pappaer kan bli glad å finne under juletreet!

Julegavetips til henne 2021

Eksperttips
Samme utfordring hvert år. Det er ikke lett å finne den perfekte julegaven til kjæresten, samboeren eller kona. Glem siste-liten-gaven i år og finn en gave som får øynene hennes til å glitre. For det er hun verdt!

Julegavetips til han 2021

Eksperttips
Jakten på den perfekte julegaven til ham har startet! Julens beste harde pakker finner du hos oss på KICKS. Her er ønskelisten han glemte å skrive!

Julegavetips til mamma 2021

Eksperttips
Har moren din allerede alt hun trenger? Gjør likevel en innsats for å gjøre henne glad til jul – hun fortjener tross alt det beste! Skjem henne bort med en gave som hun virkelig kan nyte.

Morsdag 2021: Guide til den perfekte gaven

Eksperttips
Hvorfor ikke gi mamma egentid, luksus eller en tidløs klassiker? Finn din morsdagsgave til morsdagen 2021 hos KICKS.

Valentinesdag 2021: Tips til romantisk gave

Eksperttips
Vi hjelper deg å finne den perfekte gaven til valentinsdagen 2021. Gi en klassisk romantisk gave som blomster eller konfekt i en overraskende versjon! Få inspirasjon fra våre valentinesdagstips til kjæresten din, eller til en annen som trenger litt ekstra kjærlighet.

Leter du etter en sommergave? KICKS ultimate gaveguide

Eksperttips
Ønsker du tips på bursdagsgave, sommergave, bryllupsgave eller en vertinnegave? Hos oss på KICKS finner du sommergaven til alle anledninger.

Skjønnhetsekspertenes luksus tips

Eksperttips
KICKS erfarne skjønnhetseksperter forteller om sine egne produktfavoritter som gir luksusfølelse.

Internasjonale kvinnedagen: Ekstra fokus på alle kvinner

Trend
I hele verden fokuserer vi på kvinner i alle aldre på den internasjonale kvinnedagen. Viste du at internasjonale kvinnedagen ble etablert allerede i 1910 og siden 1978 har vært med på FNs liste som merkedag. Vi feirer dagen ved å fortelle historien bak noen av våre mest populære og vellykkede varemerker, grunnlagt av kvinner.

Bli fin til 17. mai!

Eksperttips
En av årets største festdager står for tur og mange ønsker en naturlig og romatisk look til 17.mai. Vi guider deg til hvordan du får den perfekte makeupen som også sitter hele dagen.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort