Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal! Nå får du 50% på Pixi Tonics & Escada Flor del Sol EdT 50ml. Kun 3 stk per produkt og kunde. 

Sommermote 2019: Surf’s up!

Trend
I sommer drømmer hele moteverdenen om Californias solfylte strender – og fremfor alt havets salte bølger. Nå gjør surfekulturen et trendy comeback!

Popgruppen Beach Boys fikk hele verden til å lengte etter det bekymringsløse surfelivet, da de på 1960-tallet sang om at alle burde ri på bølgene, gå med sandaler og la solen og saltvannet bleke og rufse til håret til sommerlig perfeksjon. Det var der og da at det romantiserte bildet av surfekulturen oppsto, men selve sporten har sin opprinnelse på Hawaii helt tilbake på 1400-tallet. Det er også Hawaii og øyenes eksotiske flora som har inspirert det noen kaller surfeblomster – de stiliserte utgavene av hibiskus, frangipani og flamingoblomster som er det mest karakteristiske og konstante innslaget i surfeestetikken. 

 

1960-tallets surfekultur hadde imidlertid sitt episenter i California, som ble et viktig sted for datidens populærkultur, med den livlige Venice Beach som et kreativt midtpunkt for musikk, kunst og film. De siste årene har USAs vestkyst fått ny vind i trendseilene,og alt som er knyttet til livet i California – og da spesielt Los Angeles – gir nok en gang inspirasjon til motebransjen, skjønnhetsverdenen og andre populærkulturelle uttrykksformer. Livsstilsmagasiner som tar pulsen på samtiden, skriver lange reportasjer om at livet blir rikere hvis vi lærer å surfe når vi er på ferie, noe som også var temaet da den populære tv-serien Girls tidligere i vår hadde premiere på sjette og siste sesong. Surfing er rett og slett overalt for tiden, og som vanlig henger moteverdenen seg på. Da motedesigneren Hedi Slimane tok over sjefsstolen i det franske motehuset Yves Saint Laurent i 2012 og valgte å jobbe fra studioet sitt i Los Angeles, innledet det et skifte som vi nå ser konsekvensene av. Inntil da hadde Paris vært ”motens evige hovedstad”, men i dag er det som sagt Los Angeles og California som er den store inspirasjonskilden for mange designere. 

 

Alexander Wang, som er vokst opp i California, flyttet til New York som 19-åring og har siden da definert den moderne, urbansporty moten som har blitt synonymt med New York. Men denne sesongen skjedde det noe. For første gang søkte han tilbake til røttene, og den lette og ledige California-stilen gikk som en tydelig rød tråd gjennom sommerkolleksjonen. Modellene ble sendt ut på catwalken med løse, rufsete surfelokker og bronsefarget makeup med maks glød. Om noen skulle trenge ytterligere bevis på at Wang hadde latt seg inspirere av surfeverdenen, var det bare å kaste et blikk på de stramme, våtdraktinspirerte kjolene og mønstrene med palmer og solnedganger. 

Også hos Isabel Marant og Stella McCartney var badetøy en integrert del av antrekkene, så i år kan du droppe å skifte når du har vært på stranden. Bare legg til kjole, skjørt, shorts eller en bluse, så har du sommarmotes 2017 mest trendy stil.

Les mer

Luksuriøse nyheter hos KICKS

Trend
Bli kjent med de nye og spennende merkene som har flyttet inn på KICKS Flagship Glasmagasinet i Oslo og på kicks.no

Nye kosmetikkfavoritter i hyllene

Trend
Beautybransjen utvikler seg hele tiden og leverer spennende nyheter i rasende tempo. Du vet vel at du nå finner Bioeffectt, Buxom, Hèrmes, Tromborg og Pixi og deres anerkjente produkter hos KICKS?

Power dressing: maktens nye farge er rosa

Trend
Tidligere var makthaverne menn i mørke dresser – men i vår er det åpenbart et maktskifte på gang! Power-kledde kvinner viser vei i knallfarget rødt, rosa, lilla og gult.

Caisas skjønnhetsfavoritter

Eksperttips
Vår sjefredaktør Caisa har full oversikt over alle beautynyheter. Her gir hun oss sine viktigste skjønnhetsfavoritter som redder dagen!

Nå blomstrer politikken igjen

Trend
Hippiekulturens kampglød og politiske engasjement fra 1960- og 1970-tallet er tilbake og har smittet over på motebildet. I vår viser vi med kjærlighet og blomster fra topp til tå at vi tror på en bedre verden.

Julegavetips til pappa 2020

Eksperttips
Julegaven til far er som regel en vanskelig nøtt å knekke. Spør du hva pappa ønsker seg i julegave er det ofte noen av de følgende standardsvarene: 1. «snille barn», 2. «Jeg trenger nye sokker…» eller 3. «Jeg vet ikke». Men vi vet hva pappaer kan bli glad å finne under juletreet!

Julegavetips til henne 2020

Eksperttips
Samme utfordring hvert år. Det er ikke lett å finne den perfekte julegaven til kjæreste eller kone. Glem siste-liten-gaven julen 2019 og finn en gave som får øynene hennes til å glitre.

Julegavetips til han 2020

Eksperttips
Jakten på den perfekte julegaven til ham har startet! Hva vil kjæresten din ha? Det kan være en vanskelig (jule)nøtt å knekke. Vi har flere forslag til julegaver som vil få ham til å smile fra øre til øre julen 2019. Her er ønskelisten han glemte å skrive!

Caisas favoritter: de beste nyhetene

Eksperttips
I tillegg til solskinn og hestehov byr våren på en rekke skjønnhetsnyheter. Dette er Caisa Janssons, sjefredaktør for KICKS Magazine, favoritter.

Julegavetips til mamma 2020

Eksperttips
Har moren din allerede alt? Tenk litt mer på saken – du kan alltid komme på noe som gjør mamma glad! Skjem henne bort skikkelig i jul med deilige gaver. KICKS hjelper deg med å finne julegaven til mamma.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331