Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Tell ned til jul med en av årets herlige adventskalendere!

Nye kosmetikkfavoritter i hyllene

Trend
Beautybransjen utvikler seg hele tiden og leverer spennende nyheter i rasende tempo. Du vet vel at du nå finner Bioeffectt, Buxom, Hèrmes, Tromborg og Pixi og deres anerkjente produkter hos KICKS?

Bioeffect – islandsk hudhelt

Når bare det beste er godt nok, er det hudpleie fra islandske BioEffect du er ute etter. Produktene deres bygger på den nobelprisvinnende oppdagelsen av EGF (Epidermal Growth Factor), et stoff som finnes naturlig i kroppen og styrer fornyelsesprosessen i cellene. Avansert? Ja, men det er derfor det virker! BioEffects enestående effektivitet er dokumentert i flere vitenskapelige studier, utført av verdens fremste hudpleieeksperter. 

BUXOM – til din indre skjønnhetsdronning

Buxom tok verden med storm i 2006 med sin lipgloss med forstørrende virkning og kjølende mint. Full On Lip Cream er fortsatt en bestselger, men Buxom har også rukket å utvide vareutvalget med mengder av makeup som hjelper deg med å ”få frem din indre skjønnhetsdronning”. Helt fra starten av har Buxom hatt en selvsikker, litt småfrekk og svært leken holdning, og det går igjen i alle produktene. Det skal rett og slettvære morsomt og lystbetont å bruke, eksperimentere med og lage stiler med Buxoms makeup. At det er du som bestemmer nøyaktig hvordan du vil uttrykke deg med Buxom, er ekstra tydelig med øyenskyggepaletten, for i tillegg til tre ferdigblandede paletter kan du kjøpe enkeltskygger og bygge opp dine egne paletter. Alle skyggene er selvsagt enkle å ta ut, slik at du kan bytte ut og fylle på som du selv vil. Bli kjent med hele utvalget på kicks.no! 

Hermès – fransk luksus på flaske

Toppen av fransk luksus heter Hermès. Det tradisjonsrike motehuset – kjent for sine små oransje esker, utsøkte silkeskjerf og selvsagt håndlagde vesker – produserer alt med omhu og topp kvalitet. Hermès’ dufthistorie startet i 1951, da den legendariske parfymemakeren Edmond Roudnitska, med det talende kallenavnet ”duftenes Mozart”, skapte Eau d’Hermès. Christine Nagel tok nylig over som sjefparfymør, eller parfymedesigner, som hun kalles. Hun er nærmest genierklært i parfymeverdenen. Hennes siste kreasjon heter Eau des Merveilles Bleue og leder tankene hen på en salt og sval havbris. Nå finner du den og alle de andre spennende og eksklusive duftene fra Hermès i utvalgte KICKS-butikker. 

Tromborg– økologisk som virker

Makeupartisten Marianne Tromborg er en velkjent skjønnhetsprofil hjemme i Danmark. I 2003 startet hun sitt eget varemerke sammen med mannen Tim, som er biokjemiker og har mange års erfaring fra medisinfeltet, særlig hudforskning. Tromborg har både hudpleie og makeup i vareutvalget, og de er nøye med å bruke naturlige og økologiske ingredienser av beste kvalitet. 

Pixi - gjør deg fin i en fei!

Da den svenske makeupartisten Petra Strand startet Pixi i London i 1999, hadde hun en tydelig visjon: Hun skulle lage hudpleieprodukter og flerfunksjonell kvalitetsmakeup som fremhever alles naturlige skjønnhet på en enkel, ukomplisert og rask måte. Og det klarte hun! Pixis trofaste tilhengerskare vokser nå dag for dag, og det produktet som vekker aller størst begeistring, er Glow Tonic – et svakt eksfolierende ansiktsvann med blant annet ginseng, som gjør huden klarere og gir den flott glød. Nå kan du bli kjent med Glow Tonic og alle de søte, men effektive produktene fra Pixi på kicks.no.

Les mer

Luksuriøse nyheter hos KICKS

Trend
Bli kjent med de nye og spennende merkene som har flyttet inn på KICKS Flagship Glasmagasinet i Oslo og på kicks.no

Power dressing: maktens nye farge er rosa

Trend
Tidligere var makthaverne menn i mørke dresser – men i vår er det åpenbart et maktskifte på gang! Power-kledde kvinner viser vei i knallfarget rødt, rosa, lilla og gult.

Caisas skjønnhetsfavoritter

Eksperttips
Vår sjefredaktør Caisa har full oversikt over alle beautynyheter. Her gir hun oss sine viktigste skjønnhetsfavoritter som redder dagen!

Nå blomstrer politikken igjen

Trend
Hippiekulturens kampglød og politiske engasjement fra 1960- og 1970-tallet er tilbake og har smittet over på motebildet. I vår viser vi med kjærlighet og blomster fra topp til tå at vi tror på en bedre verden.

Julegavetips til pappa 2020

Eksperttips
Julegaven til far er som regel en vanskelig nøtt å knekke. Spør du hva pappa ønsker seg i julegave er det ofte noen av de følgende standardsvarene: 1. «snille barn», 2. «Jeg trenger nye sokker…» eller 3. «Jeg vet ikke». Men vi vet hva pappaer kan bli glad å finne under juletreet!

Julegavetips til henne 2020

Eksperttips
Samme utfordring hvert år. Det er ikke lett å finne den perfekte julegaven til kjæreste eller kone. Glem siste-liten-gaven julen 2019 og finn en gave som får øynene hennes til å glitre.

Julegavetips til han 2020

Eksperttips
Jakten på den perfekte julegaven til ham har startet! Hva vil kjæresten din ha? Det kan være en vanskelig (jule)nøtt å knekke. Vi har flere forslag til julegaver som vil få ham til å smile fra øre til øre julen 2019. Her er ønskelisten han glemte å skrive!

Caisas favoritter: de beste nyhetene

Eksperttips
I tillegg til solskinn og hestehov byr våren på en rekke skjønnhetsnyheter. Dette er Caisa Janssons, sjefredaktør for KICKS Magazine, favoritter.

Julegavetips til mamma 2020

Eksperttips
Har moren din allerede alt? Tenk litt mer på saken – du kan alltid komme på noe som gjør mamma glad! Skjem henne bort skikkelig i jul med deilige gaver. KICKS hjelper deg med å finne julegaven til mamma.

Sommermote 2019: Surf’s up!

Trend
I sommer drømmer hele moteverdenen om Californias solfylte strender – og fremfor alt havets salte bølger. Nå gjør surfekulturen et trendy comeback!
  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få to vareprøver med i hver bestilling

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331