Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du en goodiebag til en verdi av 800 kr når du handler for samme sum! Gjelder kun på kicks.no, så langt lageret rekker.

Luksuriøse nyheter hos KICKS

Trend
Bli kjent med de nye og spennende merkene som har flyttet inn på KICKS Flagship Glasmagasinet i Oslo og på kicks.no

Caisa Jansson, KICKS Magazine sjefsredaktør om Babor: "Ved ett besøk på Babors fabrikk i Tyskland så jeg selv hvordan de lager ampuller som er fylt med ulike virkende serum. Når huden er tørr bruker jeg disse fuktighetsgivende og mykgjørende tørsteslukkerne som en ukeskur for å få tilbake fuktigheten i huden." 

Jo Malone – Engelsk eleganse

Kjøp her

Dufthuset Jo Malones enkle, men eksklusive dufter har lenge stått på ønskelisten til alle parfymeelskere. Før Jo Malone begynte å skape dufter, jobbet hun i en blomsterbutikk, og det forklarer de rene duftnotene i hennes komposisjoner. De populære duftene finnes også som duftlys. Da Kate Middleton giftet seg med prins William i 2011, sørget hun for at en mengde duftlys fra Jo Malone ble plassert i kirken Westminster Abbey for å få en perfekt romantisk stemning. 

Laura Mercier – Modellenes favorittmakeup

Kjøp her

Franske Laura Mercier studerte kunst på universitetet da hun innså at hun foretrakk å arbeide med ansikter i stedet for med lerret. Da hun salet om til makeupartist, fikk hun straks oppdrag fra de mektigste i motebransjen, som elsket hennes evne til å gi modellene en feilfri hud før fotoseansene. Med Lauras egne makeup-produkter kan både modellene og vi andre gjøre det samme på egen hånd! 

La Mer – Myteomspunnet luksus

Kjøp her

Da fysikeren og rakettforskeren Max Hubert ble brannskadd i et laboratorieuhell, bestemte han seg for å utvikle en krem som kunne lege huden. Etter 12 år og over 6000 eksperimenter var resultatet Crème de La Mer, en hudkrem med blant annet gjæret tang, vitaminer og antioksidanter. På 2000-tallet ble La Meren storfavoritt i Hollywood og ofte omtalt som ”en av verdens dyreste hudkremer”. Til tross for den høye prisen har Jennifer Lopez fortalt at hun bruker La Mer fra topp til tå, ettersom hun ikke nøyer seg med annet enn det beste. 

By Terry – Bransjens beste oppfinner

Kjøp her

Grunnleggeren av By Terrys, Terry de Gunzburg, blir med rette kalt ”beautyverdens Steve Jobs”. Mens hun var produktutvikler hos Yves Saint Laurent på 1990-tallet, utviklet hun den prisbelønte, ikoniske highlighteren Touche Éclat. Siden tusenårsskiftet har hun utviklet moderne og nyskapende produkter for sitt eget merke By Terry, der geniale innpakningsløsninger blandes med kvalitetsingredienser og signaturduften rose. Sortimentet omfatter både makeup, hudpleie og duft. 

Frédéric Malle – Ikoniske dufter

Kjøp her

Da parfymehuset Frédéric Malle ble etablert i år 2000, ble ni kjente parfymeskapere invitert til å lage sin ultimate duft, helt uten begrensninger. Resultatet ble ni ikoniske duftkomposisjoner med de fineste råvarer, elsket av duftnerder over hele verden. I dag er sortimentet utvidet, men det er like unikt. Hvis du leter etter en personlig duft, har Frédéric Malle garantert en favoritt for deg! 

Les mer

Nye kosmetikkfavoritter i hyllene

Trend
Beautybransjen utvikler seg hele tiden og leverer spennende nyheter i rasende tempo. Du vet vel at du nå finner Bioeffectt, Buxom, Hèrmes, Tromborg og Pixi og deres anerkjente produkter hos KICKS?

Power dressing: maktens nye farge er rosa

Trend
Tidligere var makthaverne menn i mørke dresser – men i vår er det åpenbart et maktskifte på gang! Power-kledde kvinner viser vei i knallfarget rødt, rosa, lilla og gult.

Caisas skjønnhetsfavoritter

Eksperttips
Vår sjefredaktør Caisa har full oversikt over alle beautynyheter. Her gir hun oss sine viktigste skjønnhetsfavoritter som redder dagen!

Nå blomstrer politikken igjen

Trend
Hippiekulturens kampglød og politiske engasjement fra 1960- og 1970-tallet er tilbake og har smittet over på motebildet. I vår viser vi med kjærlighet og blomster fra topp til tå at vi tror på en bedre verden.

Julegavetips til pappa 2020

Eksperttips
Julegaven til far er som regel en vanskelig nøtt å knekke. Spør du hva pappa ønsker seg i julegave er det ofte noen av de følgende standardsvarene: 1. «snille barn», 2. «Jeg trenger nye sokker…» eller 3. «Jeg vet ikke». Men vi vet hva pappaer kan bli glad å finne under juletreet!

Julegavetips til henne 2020

Eksperttips
Samme utfordring hvert år. Det er ikke lett å finne den perfekte julegaven til kjæreste eller kone. Glem siste-liten-gaven julen 2019 og finn en gave som får øynene hennes til å glitre.

Julegavetips til han 2020

Eksperttips
Jakten på den perfekte julegaven til ham har startet! Hva vil kjæresten din ha? Det kan være en vanskelig (jule)nøtt å knekke. Vi har flere forslag til julegaver som vil få ham til å smile fra øre til øre julen 2019. Her er ønskelisten han glemte å skrive!

Caisas favoritter: de beste nyhetene

Eksperttips
I tillegg til solskinn og hestehov byr våren på en rekke skjønnhetsnyheter. Dette er Caisa Janssons, sjefredaktør for KICKS Magazine, favoritter.

Julegavetips til mamma 2020

Eksperttips
Har moren din allerede alt? Tenk litt mer på saken – du kan alltid komme på noe som gjør mamma glad! Skjem henne bort skikkelig i jul med deilige gaver. KICKS hjelper deg med å finne julegaven til mamma.

Sommermote 2019: Surf’s up!

Trend
I sommer drømmer hele moteverdenen om Californias solfylte strender – og fremfor alt havets salte bølger. Nå gjør surfekulturen et trendy comeback!
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331