Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vær med å stem på dine favorittprodukter i KICKS Beauty Awards!

Caisas skjønnhetsfavoritter

Eksperttips
Vår sjefredaktør Caisa har full oversikt over alle beautynyheter. Her gir hun oss sine viktigste skjønnhetsfavoritter som redder dagen!

1. Fransk håndfavoritt
Lei av klissete håndkremer? Den franske klassikeren Hyalomiel har en lett gelkonsistens som trekker raskt inn i huden. Det eneste den etterlater seg, er en svak, pudret duft av rose og honning. Merci!  

2. Ren duftkjærlighet 
Du vet den følelsen når du etter en lang, varm dusj går til sengs i rent og friskt sengetøy? Philosophys Pure Grace gir meg den samme herlige og beroligende følelsen med såpeaktige noter av lavendel og musk.  

3. Svenske superserumer 
Transdermas serumer har vunnet flere prestisjefylte priser, og jeg skjønner hvorfor. De inneholder bare aktive ingredienser, alt unødig er skrelt bort. Ja, prisen svir, men dette er hudpleie av beste kvalitet. C-vitaminserumet, som styrker hudens elastisitet, demper pigmentflekker og gir fantastisk glød, har lenge hatt fast plass på badet hos meg. 

4. Islandsk hudhelt 
Bioeffects produkter bygger på avansert medisinsk forskning. De har en vitenskapelig dokumentert foryngende og reparerende virkning på huden. Etter bare noen netter med serumet føles det som om huden er sunnere og har fått mer fuktighet. Det er sjelden jeg blir så imponert over hudpleieprodukter som dette! 

5. Liten, men effektiv 
Foreos rensebørster fjerner effektivt makeup og smuss, samtidig som de er skånsomme og gir deilig ansiktsmassasje. Nå finnes det en smart ”prøvemodell” som heter Luna Play og holder til seks uker (og kan gjenvinnes). Perfekt til prøving før du investerer i en dyrere, oppladbar rensebørste.  

6. Arkmasker til alle! 
Starskins arkmasker brukes av stjerner som Lady Gaga for å klargjøre huden til den røde løperen. The Gold Mask er min favoritt. Den inneholder naturlige oljer, og populære hudpleieingredienser som probiotika vil raskt gi deg strålende hud med tilstrekkelig fuktighet.

Les mer

Luksuriøse nyheter hos KICKS

Trend
Bli kjent med de nye og spennende merkene som har flyttet inn på KICKS Flagship Glasmagasinet i Oslo og på kicks.no

Nye kosmetikkfavoritter i hyllene

Trend
Beautybransjen utvikler seg hele tiden og leverer spennende nyheter i rasende tempo. Du vet vel at du nå finner Bioeffectt, Buxom, Hèrmes, Tromborg og Pixi og deres anerkjente produkter hos KICKS?

Power dressing: maktens nye farge er rosa

Trend
Tidligere var makthaverne menn i mørke dresser – men i vår er det åpenbart et maktskifte på gang! Power-kledde kvinner viser vei i knallfarget rødt, rosa, lilla og gult.

Nå blomstrer politikken igjen

Trend
Hippiekulturens kampglød og politiske engasjement fra 1960- og 1970-tallet er tilbake og har smittet over på motebildet. I vår viser vi med kjærlighet og blomster fra topp til tå at vi tror på en bedre verden.

Julegavetips til pappa 2021

Eksperttips
Julegaven til far er som regel en vanskelig nøtt å knekke. Spør du hva pappa ønsker seg i julegave er det ofte noen av de følgende standardsvarene: 1. «snille barn», 2. «Jeg trenger nye sokker…» eller 3. «Jeg vet ikke». Men vi vet hva pappaer kan bli glad å finne under juletreet!

Julegavetips til henne 2021

Eksperttips
Samme utfordring hvert år. Det er ikke lett å finne den perfekte julegaven til kjæresten, samboeren eller kona. Glem siste-liten-gaven i år og finn en gave som får øynene hennes til å glitre. For det er hun verdt!

Julegavetips til han 2021

Eksperttips
Jakten på den perfekte julegaven til ham har startet! Julens beste harde pakker finner du hos oss på KICKS. Her er ønskelisten han glemte å skrive!

Caisas favoritter: de beste nyhetene

Eksperttips
I tillegg til solskinn og hestehov byr våren på en rekke skjønnhetsnyheter. Dette er Caisa Janssons, sjefredaktør for KICKS Magazine, favoritter.

Julegavetips til mamma 2021

Eksperttips
Har moren din allerede alt hun trenger? Gjør likevel en innsats for å gjøre henne glad til jul – hun fortjener tross alt det beste! Skjem henne bort med en gave som hun virkelig kan nyte.

Sommermote 2019: Surf’s up!

Trend
I sommer drømmer hele moteverdenen om Californias solfylte strender – og fremfor alt havets salte bølger. Nå gjør surfekulturen et trendy comeback!
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331