Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vi har bursdag! kicks.no feirer 7 år og vi feirer med rabatt på våre mest elskede produkter! Gjelder kun på kicks.no fram til søndag. 

Caisas skjønnhetsfavoritter

Eksperttips
Vår sjefredaktør Caisa har full oversikt over alle beautynyheter. Her gir hun oss sine viktigste skjønnhetsfavoritter som redder dagen!

1. Fransk håndfavoritt
Lei av klissete håndkremer? Den franske klassikeren Hyalomiel har en lett gelkonsistens som trekker raskt inn i huden. Det eneste den etterlater seg, er en svak, pudret duft av rose og honning. Merci!  

2. Ren duftkjærlighet 
Du vet den følelsen når du etter en lang, varm dusj går til sengs i rent og friskt sengetøy? Philosophys Pure Grace gir meg den samme herlige og beroligende følelsen med såpeaktige noter av lavendel og musk.  

3. Svenske superserumer 
Transdermas serumer har vunnet flere prestisjefylte priser, og jeg skjønner hvorfor. De inneholder bare aktive ingredienser, alt unødig er skrelt bort. Ja, prisen svir, men dette er hudpleie av beste kvalitet. C-vitaminserumet, som styrker hudens elastisitet, demper pigmentflekker og gir fantastisk glød, har lenge hatt fast plass på badet hos meg. 

4. Islandsk hudhelt 
Bioeffects produkter bygger på avansert medisinsk forskning. De har en vitenskapelig dokumentert foryngende og reparerende virkning på huden. Etter bare noen netter med serumet føles det som om huden er sunnere og har fått mer fuktighet. Det er sjelden jeg blir så imponert over hudpleieprodukter som dette! 

5. Liten, men effektiv 
Foreos rensebørster fjerner effektivt makeup og smuss, samtidig som de er skånsomme og gir deilig ansiktsmassasje. Nå finnes det en smart ”prøvemodell” som heter Luna Play og holder til seks uker (og kan gjenvinnes). Perfekt til prøving før du investerer i en dyrere, oppladbar rensebørste.  

6. Arkmasker til alle! 
Starskins arkmasker brukes av stjerner som Lady Gaga for å klargjøre huden til den røde løperen. The Gold Mask er min favoritt. Den inneholder naturlige oljer, og populære hudpleieingredienser som probiotika vil raskt gi deg strålende hud med tilstrekkelig fuktighet.

Les mer

Luksuriøse nyheter hos KICKS

Trend
Bli kjent med de nye og spennende merkene som har flyttet inn på KICKS Flagship Glasmagasinet i Oslo og på kicks.no

Nye kosmetikkfavoritter i hyllene

Trend
Beautybransjen utvikler seg hele tiden og leverer spennende nyheter i rasende tempo. Du vet vel at du nå finner Bioeffectt, Buxom, Hèrmes, Tromborg og Pixi og deres anerkjente produkter hos KICKS?

Power dressing: maktens nye farge er rosa

Trend
Tidligere var makthaverne menn i mørke dresser – men i vår er det åpenbart et maktskifte på gang! Power-kledde kvinner viser vei i knallfarget rødt, rosa, lilla og gult.

Nå blomstrer politikken igjen

Trend
Hippiekulturens kampglød og politiske engasjement fra 1960- og 1970-tallet er tilbake og har smittet over på motebildet. I vår viser vi med kjærlighet og blomster fra topp til tå at vi tror på en bedre verden.

Julegavetips til pappa 2019

Eksperttips
Julegaven til far er som regel en vanskelig nøtt å knekke. Spør du hva pappa ønsker seg i julegave er det ofte noen av de følgende standardsvarene: 1. «snille barn», 2. «Jeg trenger nye sokker…» eller 3. «Jeg vet ikke». Men vi vet hva pappaer kan bli glad å finne under juletreet!

Julegavetips til henne 2019

Eksperttips
Samme utfordring hvert år. Det er ikke lett å finne den perfekte julegaven til kjæreste eller kone. Glem siste-liten-gaven julen 2019 og finn en gave som får øynene hennes til å glitre.

Julegavetips til han 2019

Eksperttips
Jakten på den perfekte julegaven til ham har startet! Hva vil kjæresten din ha? Det kan være en vanskelig (jule)nøtt å knekke. Vi har flere forslag til julegaver som vil få ham til å smile fra øre til øre julen 2019. Her er ønskelisten han glemte å skrive!

Caisas favoritter: de beste nyhetene

Eksperttips
I tillegg til solskinn og hestehov byr våren på en rekke skjønnhetsnyheter. Dette er Caisa Janssons, sjefredaktør for KICKS Magazine, favoritter.

Julegavetips til mamma 2019

Eksperttips
Har moren din allerede alt? Tenk litt mer på saken – du kan alltid komme på noe som gjør mamma glad! Skjem henne bort skikkelig i jul med deilige gaver. KICKS hjelper deg med å finne julegaven til mamma.

Sommermote 2019: Surf’s up!

Trend
I sommer drømmer hele moteverdenen om Californias solfylte strender – og fremfor alt havets salte bølger. Nå gjør surfekulturen et trendy comeback!
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331